همراه با چای چه چیزهایی بخوریم بهتر است؟-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

همراه با چای چه چیزهایی بخوریم بهتر است؟

چای،محبوب‌ترین نوشیدنی ما ایرانی‌هاست؛ چه در مهمانی‌ها، چه در خانه و چه سر کار و در سفراز آن به‌عنوان یک نوشیدنی انرژی‌زای آرامش‌بخش استفاده می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، جالب است بدانید با همه طرفدارانی که این نوشیدنی در بین ایرانیان دارد، ترکیه با سرانه مصرف ۳.۵کیلوگرم چای پیشتاز است. با همه این توضیحات اماهمیشه این نوشیدنی محبوب متهم به داشتن مضراتی نیز است. با توجه به محبوبیت چای در ایران، پای صحبت‌های دکتر کورش جعفریان، متخصص تغذیه، نشسته‌ایم تا دراین‌باره نکته‌هایش را با ما به اشتراک بگذارد؛ ضمن اینکه در کنار آن به آمار و ارقامی دراین‌باره نیز اشاراتی داشته‌ایم.

 

فلاونوئیدهای داخل چای به سلامت بدن خیلی کمک می‌کنند. این مواد می‌توانند باکتری‌ها و میکروب‌های روده را تغییر دهند و اصلاح کنند. داشتن فلاونوئید، یعنی چای آنتی‌اکسیدان دارد و رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کند.فلاونوئیدهای داخل چای می‌توانند خطر بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان را کاهش دهند و در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق هم مؤثر باشند.

 

امروزه خیلی از مردم با عوارضی نظیر پرفشاری خون، کلسترول بالا و ‌تری‌گلیسیرید دست‌وپنجه نرم می‌کنند. چای می‌تواند در کنترل و کاهش این عوارض و کاهش قند خون و ‌تری‌گلیسیرید به ما کمک ‌کند.خیلی از مطالعات نشان داده‌اند که چای برای سلامت مو هم خوب است. تانین داخل چای که از انواع پلی‌فنول‌ها تشکیل شده، ظاهرا می‌تواند به سلامت مو کمک و احتمالا از سفیدشدن مو جلوگیری کند.

 

آنتی‌ژن‌هایی در چای هست که می‌توانند باعث تغییر در سیستم ایمنی بدن شوند. حتی خود تانین‌ها نیز چنین نقشی دارند. ماده اخیر می‌تواند خیلی از ویروس‌ها را در بدن ما از بین ببرد؛ خاصه در سرماخوردگی، آنفلوآنزا و بیماری‌های تنفسی.چای در افزایش سلامت استخوان‌ها، پیشگیری یا کاهش عوارض پارکینسون و کاهش استرس هم مؤثر است. البته تمام این خواص درصورت مصرف متعادل چای است؛ مصرف نامتعادل آن می‌تواند تأثیر عکس داشته باشد.

 

مصرف چای باعث می‌شود باکتری‌های داخل دهان زودتر از بین بروند. برخی دندان‌ها مستعد تشکیل باکتری و پلاکند و مصرف چای می‌تواند از تشکیل باکتری‌ها و پلاک‌ها در دهان پیشگیری کند./ همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار