اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

لزوم اصلاح یک تصمیم بورسی

در پی ادامه محدودیت دامنه نوسان، بازار سرمایه برای چهارمین روز پیایی معاملاتی منفی است و نمادهای معاملاتی هم با صف روش مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۷۷

در پی ادامه محدودیت دامنه نوسان، بازار سرمایه برای چهارمین روز پیایی معاملاتی منفی است و نمادهای معاملاتی هم با صف روش مواجه هستند. این در شرایطی است که با تداوم این تصمیم، اهالی بازار سهام با هیجانات بیشتری دست به فروش سهام خود می‌زنند.


 پس از شهادت رئیس‌جمهور و هیات همراه در روز یکشنبه گذشته، با تصمیم هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار معاملات بورس در روز دوشنبه متوقف و تعطیل شد. این در حالی است که با از سرگیری دوباره معاملات، دامنه نوسان سهام به 2درصد کاهش پیدا کرد؛ و حالا بازار سرمایه برای چهارمین روز پیایی معاملاتی و در پی ادامه محدودیت دامنه نوسان منفی است و نمادهای معاملاتی هم با صف روش مواجه هستند.

 

این در شرایطی است که  تداوم کاهش دامنه نوسانات بازار، اهالی بازار سهام با هیجانات بیشتری دست به فروش سهام خود می‌زنند.

 

با تداوم این تصمیم دست بازارگردانان هم برای کنترل بازار سرمایه و تلاش برای بهبود نقدشوندگی بسته شده و از سوی دیگر صندوق‌های سهامی هم با وجود آنکه نقدشوندگی بالا مزیت‌شان می‌باشد، با صف‌های فروش مواجه شده‌اند.

 

به باور کارشناسان با توجه به شرایط عادی در اقتصاد و سایر بازارها، تداوم تصمیم محدودیت دامنه نوسان نه تنها به بهبود شرای بازار سرمایه کمک نمی‌کند، بلکه هیجان کاذبی را به این بازار و سرمایه‌گذارانش تزریق می‌کند و نتیجه‌اش نیز تا اینجای کار ادامه صف‌نشینی و شرایط منفی بازار سرمایه و قفل نمادها در صف فروش و کاهش نقدشوندگی در این بازار است.

 

همچنین بررسی‌ ورود و خروج پول نشان می‌دهد کفه خروج نقدینگی از بازار سرمایه سنگین‌تر شده و ارزش معاملات خرد سهام و حق‌تقدم نیز فعلا کاهشی است./ تسنیم

 

ارسال نظر