به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در سومین روز هفته افزایش ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومانی داشت و در سقف کانال هفتم از کریدور پنجم بسته شد. روند معاملات دلار در بازار ارز چندان چشمگیر نیست و فعالان بازار ارز نسبت به خرید و فروش محتاط هستند. همچنین دلار در بازار پشت خطی یک کانال بالاتر نشسته و در کانال هشتم از کریدور پنجم در حال معامله است.
برخی معاملهگران بازار ارز، ارزپاشی سیاستگذار را دلیل ریتم الاکلنگی در بازار میدانند و معتقدند قیمت دلار از سوی بازارساز مدیریت شده است. اما کارشناسان اقتصادی معتقدند آنچه خرید و فروش دلار را از سکه انداخته جذابیت سایر بازارهاست.
به نظر میرسد با توجه به سود چشمگیر اوراق و صندوقهای سرمایهگذاری، فعالان بازارها و سرمایهگذاران ترجیح میدهند در شرایط فعلی که فاصله زیادی تا انتخابات ریاستجمهوری نمانده به بازار ورود نکنند؛ زیرا در کنار افزایش سیاستهای انقباضی، سود صندوقهای سرمایهگذاری را که ۳۲ تا ۳۳ درصد است و به صورت مرکب سود میدهند نمیتوان نادیده گرفت. این عوامل باعث شده بخشی از پولهای سرگردان که در بازارهای موازی رد و بدل میشد به سمت صندوقهای با درآمد ثابت سوق پیدا کند.
کارشناسان اقتصادی میگویند، مشخص نیست دولت بعدی چه دولتی است و چه سیاستی را قرار است دنبال کند؛ بنابراین بسیاری از سرمایهگذاران حاضر به پذیرش ریسک برای سرمایهگذاری در بازارهایی مانند دلار نیستند.
گفتنی است قیمت درهم روز دوشنبه هفتم خرداد با افزایش ۲۶۰ تومانی به کف کانال ۱۶ هزار تومانی صعود کرد. تتر با رشد محدود ۵۰ تومانی با رقم ۵۸ هزار و ۱۵۰ تومانی معامله شد.
قیمت پوند انگلیس در سومین روز هفته نزدیک به هزار تومان رشد کرد و با رقم ۷۳ هزار و ۹۹۰ تومانی معامله شد و یورو با رشد ۵۰۰ تومانی یک کانال صعود کرد و روی رقم ۶۳ هزار تومانی ایستاد.
شایان ذکر است قیمت اسکناس و حواله دلار روز دوشنبه کاهش محدود حدود ۲۰ تومانی پیدا کرد. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۸۹۰ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۹۱۴ تومان عرضه شد./تجارت نیوز