تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

واعظی: علی لاریجانی برای مدیریت دولت برنامه دارد

محمود واعظی با اشاره به دیدار اخیرش با علی لاریجانی، گفت: آقای لاریجانی در حال ارزیابی و بررسی شرایط هستند؛ در صورتی که شرایط مساعد باشد کاندیدا خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی عضو حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به دیدار اخیر چند عضو تشکل متبوعش با علی لاریجانی، گفت: ارتباط بنده با آقای لاریجانی دوستانه و قدیمی است و بنده از زمانی که آقای لاریجانی وزیر ارشاد بودند یا رئیس سازمان صداوسیما با ایشان ارتباط داشتم و این ارتباط، ارتباط جدیدی نیست.

 

وی در پاسخ به این سؤال که برداشت شما از اظهارات آقای لاریجانی چه بود و آیا ایشان کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری خواهد شد، گفت: آقای لاریجانی در حال ارزیابی و بررسی شرایط هستند؛ در صورتی که شرایط مساعد باشد کاندیدا خواهند شد.


واعظی همچنین گفت: آقای لاریجانی از گذشته برای مدیریت کشور برنامه‌ داشتند و اخیراً هم که در سمت مشاور مقام معظم رهبری بودند، شرایط کشور را بررسی کرده‌اند و به نظرم برای مدیریت دولت برنامه دارند.

 

عضو حزب اعتدال و توسعه همچنین گفت: ما در شرایط کنونی نیازمند یک رئیس‌جمهوری هستیم که بتواند دولتی کارآمد و عقلایی تشکیل بدهند که بتوانند کشور در شرایط خاصی که در داخل و حوزه بین‌الملل وجود دارد، مدیریت کند.

 

انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در پی شهادت آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور سابق، روز جمعه 8 تیرماه برگزار می شود و کاندیداها از روز پنجشنبه 10 خرداد به مدت 5 روز فرصت ثبت نام دارند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار