چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

اون: از برنامه ماهواره‌های شناسایی نظامی دست نمی‌کشیم

اون: از برنامه ماهواره‌های شناسایی نظامی دست نمی‌کشیم رهبر کره شمالی گفت حفاظت از حاکمیت پیونگ یانگ حائز اهمیت است و هرگز از برنامه پرتاب این ماهواره‌ها دست نخواهد کشید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، کیم جونگ اون رهبر کره شمالی گفت که ماهواره‌های شناسایی نظامی برای دفاع ملی و حفاظت از حاکمیت این کشور حائز اهمیت است و پیونگ یانگ هرگز از برنامه پرتاب این ماهواره‌ها دست نخواهد کشید.

 

به گزارش رویترز، کیم در بازدید از آکادمی علوم دفاعی گفت: برخورداری از ماهواره‌های شناسایی نظامی مساله مهمی برای تقویت بازدارندگی و دفاع از خود و حفاظت از حاکمیت و امنیت ملی در مقابل تهدید‌های احتمالی ناشی از اقدامات تحریک‌آمیز ارتش آمریکاست.

 

خبرگزاری مرکزی کره بامداد چهارشنبه نوشت که کره جنوبی با انجام رزمایش‌های نظامی با مشارکت جت‌های جنگنده «با آتش بازی می‌کند.»

 

کره شمالی سه‌شنبه اعلام کرد که تازه‌ترین تلاشش برای پرتاب یک ماهواره شناسایی نظامی شکست خورد.

 

خبرگزاری کره شمالی نوشت: تجزیه و تحلیل اولیه نشان داد که علت شکست پروژه مربوط به موتور موشک با سوخت مایع جدید توسعه یافته است، اما سایر علل احتمالی در حال بررسی است.

 

اگرچه رسانه دولتی کره شمالی نامی از موشک نبرده یا عکس‌های آن را منتشر نکرده است، اما تحلیلگران گفتند که این موشک به احتمال زیاد با موشک چولیما-۱ استفاده شده در پرتاب موفقیت آمیز ماهواره در نوامبر ۲۰۲۳ متفاوت است.

 

چولیما-۱ از سوخت‌های هایپرگالیک استفاده می‌کند؛ موادی که می‌توانند در دمای اتاق ذخیره شوند، اما به محض تماس با یکدیگر مشتعل می‌شوند و این مساله نیاز به رسیدگی دقیق دارند.

 

نیروی هوایی کره جنوبی در پی پرتاب ناموفق ماهواره پیونگ یانگ سه شنبه اعلام کرد که هواپیما‌های ارتش این کشور و آمریکا رزمایش‌هایی منظم و تلفیقی را با سلاح واقعی به منظور تقویت آمادگی برابر تهدیدات کره شمالی برگزار کردند./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار