استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

علت مغایرت آرای هیئت رئیسه پس از بازشماری چه بود؟

دلیل اختلاف در تعداد آراء اعلامی ناظران هیئت رئیسه، اشتباه نمایندگان شمارش کننده آراء در تجمیع آراء بوده به نحوی که آراء شمارش شده در دو برگه، هنگام تجمیع دوبار محاسبه شده و باعث بروز این اختلاف در تعداد آراء شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  همان‌گونه که پیش‌تر اعلام شده بود، مغایرت در تعداد آراء نامزدهای نواب رئیس مجلس پس از بازشماری مجدد آراء گرچه باعث تغییر ترکیب نواب نشد و آقایان حاجی‌بابایی و نیکزاد نواب اول و دوم مجلس دوازدهم هستند اما در پی این ماجرا، با دستور رئیس مجلس همه آرا هیئت رئیسه مجدد بازشماری شد.


در این بازشماری که توسط ۸ نفر از نمایندگان شمارش کننده در روز رای‌گیری با حضور دو عضو هیئت رئیسه سنی و رییس مرکز حراست قوه مقننه انجام شد، تغییری در تعداد آراء نامزدهای رییس مجلس مشاهده نشد.


همچنین بازشماری آراء نامزدهای ناظران هیئت رئیسه نیز گرچه با تغییر تعداد آراء یکی از منتخبان همراه بود اما تغییری در ترکیب نظّار ایجاد نشد و آقایان غلامرضا نوری‌قزلجه، علیرضا سلیمی و جلیل میرمحمدی میبدی  که پیشتر اعلام شده بود، ناظران هیئت رئیسه هستند.


در بازشماری مجدد آراء مشخص شد که دلیل اختلاف در تعداد آراء اعلامی، اشتباه نمایندگان شمارش کننده آراء در تجمیع آراء بوده به نحوی که آراء شمارش شده در دو برگه، هنگام تجمیع دوبار محاسبه شده و باعث بروز این اختلاف در تعداد آراء شده است.


آرای ناظران منتخب هیئت رئیسه:
غلامرضا نوری‌قزلجه
شمارش اولیه: ۱۳۰
بازشماری: ۸۹
علیرضا سلیمی
شمارش اولیه: ۸۲
بازشماری: ۸۲
جلیل میرمحمدی میبدی
شمارش اولیه: ۶۱
بازشماری: ۶۱/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار