پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

کاخ سفید: هنوز شاهد عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح نیستیم

جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید برغم حمله اسرائیل به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح و کشته شدن مدعی شد: هنوز شاهد عملیات نظامی گسترده در رفح نبوده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در گفتگو با خبرنگاران ادعا کرد: ما هنوز شاهد عملیات نظامی گسترده در رفح نبوده‌ایم که شامل انتقال هزاران نیروی زمینی به رفح باشد.

این سخنگوی دولت جو بایدن در عین حال تصریح کرد: کشته شدن غیرنظامیان بی‌گناه در چادرهایشان در روز یکشنبه امری فاجعه بار بود و به همین دلیل ما با جدیت برای پایان دادن به درگیری تلاش می‌کنیم.

ارتش اسرائیل ۲۶ می (۶ خرداد ماه جاری) با حمله به اردوگاه آوارگان در شهر رفح در جنوب نوار غزه دست کم ۴۱ فلسطینی از جمله زنان و کودکان را شهید و ده‌ها نفر دیگر را زخمی کرد.

آمریکا به صورت مکرر اعلام کرده که از عملیات نظامی اسرائیل در رفح که واقع در جنوب غزه است حمایت نمی‌کند، اما با وجود کشته شدن غیرنظامیان در نتیجه این عملیات نظامی آمریکا هنوز عواقب تنبیهی برای رژیم اسرائیل در نظر نگرفته است.

کربی ادامه داد: آتش بس موقت بهترین راه برای پایان دادن به جنگ در غزه است و ما از اسرائیل برای پیگرد حماس حمایت می‌کنیم.

او همچنین اضافه کرد: طرف اسرائیلی، ما را از طرح‌هایش در مورد رفح مطلع ساخته که شامل حرکت به سمت گذرگاه فیلادلفیا می‌شود.

کربی در ادامه تصریح کرد: ما هیچ محموله‌ای به اسرائیل را متوقف نکرده‌ایم به جز یک محموله بمب‌های سنگین طی چند هفته قبل که وزنش بیش از دو هزار پوند بود.

دیوان بین المللی دادگستری روز جمعه با ۱۳ رای موافق و ۲ رای مخالف حکم توقف فوری عملیات نظامی رژیم اسرائیل در رفح را صادر کرد و بازگشایی گذرگاه رفح را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه خواستار شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار