به گزارش راهبرد معاصر؛ هم زردچوبه و هم زنجبیل تقویت کننده سیستم ایمنی هستند. زردچوبه و زنجبیل هر دو حاوی ترکیبات زیست فعال با خواص ضد التهابی قوی هستند. کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه و جینجرول موجود در زنجبیل، میتواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند و به طور بالقوه علائم بیماریهای التهابی مزمن مانند آرتریت و بیماریهای التهابی روده را کاهش دهد.
درباره فواید سلامتی زنجبیل و زردچوبه به تنهایی شنیده ایم. آیا میدانید ترکیب زردچوبه و زنجبیل میتواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد؟
به لطف خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و دارویی قوی آنها میتوانیم سالمتر زندگی کنیم. زردچوبه و زنجبیل دو تا از قدیمیترین درمانهای طبیعی هستند که بهخاطر فواید درمانی آنها تحقیقات گستردهای درباره آنها صورت گرفته است. این دو ادویه به دلیل مزایای متعدد و برجسته سلامتی خود، از تسکین حالت تهوع تا تقویت سیستم ایمنی، مشهور هستند.
در اینجا برخی از فواید کلیدی مصرف زردچوبه و زنجبیل برای سلامتی توضیح داده شده است:
۱. اثرات ضد التهابی
مطابق با تحقیقات زیست پزشکی، زردچوبه حاوی ماده شیمیایی کورکومین است که به درمان و پیشگیری از بیماریهای مزمن مختلف کمک میکند. زردچوبه و زنجبیل هر دو حاوی ترکیبات زیست فعال با خواص ضد التهابی قوی هستند. کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه و جینجرول موجود در زنجبیل، میتواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند و به طور بالقوه علائم بیماریهای التهابی مزمن مانند آرتریت و بیماریهای التهابی روده را کاهش دهد.
۲. تسکین درد
خواص ضد التهابی زردچوبه و زنجبیل همچنین میتواند باعث تسکین درد طبیعی شود. مطالعات نشان میدهد که این ترکیبات ممکن است به کاهش درد مرتبط با بیماریهایی مانند استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و درد عضلانی کمک کند.
۳. بهبود سلامت گوارش
زنجبیل و زردچوبه برای گوارش نیز مفید شناخته شده اند. زنجبیل با تحریک تولید آنزیمهای گوارشی و تقویت حرکت در دستگاه گوارش به بهبود فرآیند هضم کمک میکند. زردچوبه به دلیل توانایی آن در حمایت از تولید صفرا و عملکرد کبد میتواند به تسکین علائم سوء هاضمه و نفخ هم کمک کند.
۴. افزایش عملکرد ایمنی
هم زردچوبه و هم زنجبیل دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر عفونتها و بیماریها کمک کند. محتوای آنتی اکسیدانی آنها به خنثی کردن رادیکالهای آزاد مضر و کاهش استرس اکسیداتیو کمک میکند و از عملکرد کلی سیستم ایمنی حمایت میکند.
۵. سلامت قلب و عروق
مطالعات نشان میدهد که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی زردچوبه و زنجبیل ممکن است به سلامت قلب و عروق کمک کند. آنها میتوانند به کاهش سطح التهاب و استرس اکسیداتیو که از عوامل خطر بیماری قلبی هستند، کمک کنند. علاوه بر این، زنجبیل ممکن است به کاهش سطح کلسترول و بهبود گردش خون کمک کند.
۶. سلامت مغز
کورکومین و جینجرول دارای اثرات محافظت کننده عصبی هستند که ممکن است برای سلامت مغز مفید باشد. این دو ماده طبیعی میتوانند به محافظت در برابر زوال شناختی مرتبط با افزایش سن، کاهش التهاب در مغز و تقویت خلق و خو و حافظه کمک کنند.
۷. پیشگیری از سرطان
در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، برخی مطالعات نشان میدهد که ترکیبات زیست فعال موجود در زردچوبه و زنجبیل ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشند. نشان داده شده است که کورکومین و جینجرول رشد سلولهای سرطانی را مهار کرده و در انواع مختلف سرطان آپوپتوز را القا میکنند.
چگونه زردچوبه و زنجبیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید؟
همراه با شیر: زردچوبه، زنجبیل و سایر ادویهها را با شیر یا یک جایگزین بدون لبنیات برای یک نوشیدنی تسکین دهنده و مغذی ترکیب کنید.
کاری و سیب زمینی سرخ کرده: از زردچوبه و زنجبیل در پخت و پز استفاده کنید تا طعم و رنگ به کاری، سیب زمینی سرخ شده، سوپ و خورشها اضافه کند.
چای: برشهای زنجبیل تازه و پودر زردچوبه را در آب داغ بریزید تا چای گرمکننده و آرامبخش درست کنید.
زردچوبه و زنجبیل معمولاً برای بسیاری از افراد در مقادیر آشپزی بی خطر هستند، مهم است که قبل از مصرف آنها به صورت مکمل با یک متخصص صحبت کنید، به خصوص اگر نگرانیهای اساسی سلامتی دارید یا دارو مصرف میکنید.
زنان باردار و شیرده باید احتیاط کنند و قبل از استفاده از مکملهای زردچوبه و زنجبیل با پزشک مشورت کنند. / سلامت نیوز