ضربه سنگین طوفان‌الاقصی به رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

ضربه سنگین طوفان‌الاقصی به رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی

آژانس رتبه‌بندی اعتباری فیچ، رتبه رژیم صهیونیستی را در نتیجه زیان‌های وارد آمده به اقتصاد این کشور از عملیات طوفان الاقصی مقاومت، تحت بررسی منفی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس رتبه‌بندی اعتباری فیچ، رتبه رژیم صهیونیستی را با توجه به زیان‌هایی که اقتصاد این رژیم به دلیل جنگ در نوار غزه متحمل شده بود، تحت بررسی منفی قرار داد.

 

روز شنبه، مؤسسه رتبه‌بندی اعتباری مودیز، از به تعویق افتادن انتشار رتبه اعتباری جدید رژیم صهیونیستی خبر داد و این موضوع را با تحولات نظامی جاری در منطقه توجیه کرد، زیرا رتبه فعلی آن A1 است.

 

این آژانس در بیانیه جدید خود اعلام کرد که رتبه اعتباری بلندمدت اسرائیل به ارزهای خارجی و داخلی A+ است، اما حالا رتبه اسرائیل تحت نظارت منفی قرار گرفته است.

 

این بدان معناست که این موسسه رتبه بندی اعتباری احتمالاً در آینده رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش خواهد داد.

 

در اوایل این ماه، بانک هاپولیم هزینه خسارات اقتصادی رژیم صهیونیستی در رویارویی با حماس را برآورد کرد و گفت که این جنگ حداقل ۲۷ میلیارد شیکل (۶.۸ میلیارد دلار) برای اقتصاد اسرائیل هزینه خواهد داشت.

 

این رویارویی مقاومت و رژیم صهیونیستی در یک زمان چالش برانگیز برای اقتصاد این رژیم رخ داده است و جنگ‌های گذشته اسرائیل با غزه نیز بخشی از اقتصاد این رژیم را فلج کرده بود.

 

آژانس‌های رتبه‌بندی بین‌المللی مودیز، فیچ، استاندارد و پورز چندین بار به کابینه رژیم صهیونیستی هشدار دادند که با خروج سرمایه‌گذاری‌ها از رژیم صهیونیستی و ضعف شِکل، اعتماد به اقتصاد محلی تحت تأثیر قرار خواهد گرفت./ فارس

ارسال نظر