دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ضربه سنگین طوفان‌الاقصی به رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی

آژانس رتبه‌بندی اعتباری فیچ، رتبه رژیم صهیونیستی را در نتیجه زیان‌های وارد آمده به اقتصاد این کشور از عملیات طوفان الاقصی مقاومت، تحت بررسی منفی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس رتبه‌بندی اعتباری فیچ، رتبه رژیم صهیونیستی را با توجه به زیان‌هایی که اقتصاد این رژیم به دلیل جنگ در نوار غزه متحمل شده بود، تحت بررسی منفی قرار داد.

 

روز شنبه، مؤسسه رتبه‌بندی اعتباری مودیز، از به تعویق افتادن انتشار رتبه اعتباری جدید رژیم صهیونیستی خبر داد و این موضوع را با تحولات نظامی جاری در منطقه توجیه کرد، زیرا رتبه فعلی آن A1 است.

 

این آژانس در بیانیه جدید خود اعلام کرد که رتبه اعتباری بلندمدت اسرائیل به ارزهای خارجی و داخلی A+ است، اما حالا رتبه اسرائیل تحت نظارت منفی قرار گرفته است.

 

این بدان معناست که این موسسه رتبه بندی اعتباری احتمالاً در آینده رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش خواهد داد.

 

در اوایل این ماه، بانک هاپولیم هزینه خسارات اقتصادی رژیم صهیونیستی در رویارویی با حماس را برآورد کرد و گفت که این جنگ حداقل ۲۷ میلیارد شیکل (۶.۸ میلیارد دلار) برای اقتصاد اسرائیل هزینه خواهد داشت.

 

این رویارویی مقاومت و رژیم صهیونیستی در یک زمان چالش برانگیز برای اقتصاد این رژیم رخ داده است و جنگ‌های گذشته اسرائیل با غزه نیز بخشی از اقتصاد این رژیم را فلج کرده بود.

 

آژانس‌های رتبه‌بندی بین‌المللی مودیز، فیچ، استاندارد و پورز چندین بار به کابینه رژیم صهیونیستی هشدار دادند که با خروج سرمایه‌گذاری‌ها از رژیم صهیونیستی و ضعف شِکل، اعتماد به اقتصاد محلی تحت تأثیر قرار خواهد گرفت./ فارس

ارسال نظر