ضربه سنگین طوفان‌الاقصی به رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ضربه سنگین طوفان‌الاقصی به رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی

آژانس رتبه‌بندی اعتباری فیچ، رتبه رژیم صهیونیستی را در نتیجه زیان‌های وارد آمده به اقتصاد این کشور از عملیات طوفان الاقصی مقاومت، تحت بررسی منفی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس رتبه‌بندی اعتباری فیچ، رتبه رژیم صهیونیستی را با توجه به زیان‌هایی که اقتصاد این رژیم به دلیل جنگ در نوار غزه متحمل شده بود، تحت بررسی منفی قرار داد.

 

روز شنبه، مؤسسه رتبه‌بندی اعتباری مودیز، از به تعویق افتادن انتشار رتبه اعتباری جدید رژیم صهیونیستی خبر داد و این موضوع را با تحولات نظامی جاری در منطقه توجیه کرد، زیرا رتبه فعلی آن A1 است.

 

این آژانس در بیانیه جدید خود اعلام کرد که رتبه اعتباری بلندمدت اسرائیل به ارزهای خارجی و داخلی A+ است، اما حالا رتبه اسرائیل تحت نظارت منفی قرار گرفته است.

 

این بدان معناست که این موسسه رتبه بندی اعتباری احتمالاً در آینده رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش خواهد داد.

 

در اوایل این ماه، بانک هاپولیم هزینه خسارات اقتصادی رژیم صهیونیستی در رویارویی با حماس را برآورد کرد و گفت که این جنگ حداقل ۲۷ میلیارد شیکل (۶.۸ میلیارد دلار) برای اقتصاد اسرائیل هزینه خواهد داشت.

 

این رویارویی مقاومت و رژیم صهیونیستی در یک زمان چالش برانگیز برای اقتصاد این رژیم رخ داده است و جنگ‌های گذشته اسرائیل با غزه نیز بخشی از اقتصاد این رژیم را فلج کرده بود.

 

آژانس‌های رتبه‌بندی بین‌المللی مودیز، فیچ، استاندارد و پورز چندین بار به کابینه رژیم صهیونیستی هشدار دادند که با خروج سرمایه‌گذاری‌ها از رژیم صهیونیستی و ضعف شِکل، اعتماد به اقتصاد محلی تحت تأثیر قرار خواهد گرفت./ فارس

ارسال نظر