بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

اعزام نخستین گروه از مربیان نظامی فرانسوی به اوکراین

یکی از سیاستمداران ارشد اوکراین گفت نخستین گروه از مربیان نظامی فرانسوی در حال اعزام به اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «الکسی گونچارنکو» سیاستمدار ارشد اوکراینی چند روز پس از آن این گفته‌ها را مطرح کرد که الکساندر سیرسکی، فرمانده ارشد این کشور اعلام کرد به حضور پرسنل نظامی فرانسه در کشور مجوز داده است.

 

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، گونچارنکو از اعضای پارلمان اوکراین و مقام ارشد هیئت این کشور در مجمع شورای اروپا در پیام رسان اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «منابع به من اطلاع دادند که اولین گروه از مربیان فرانسوی در حال حاضر در راه اوکراین هستند.»

 

حضور نیروهای ناتو در اوکراین یک موضوع بحث برانگیز در داخل ائتلاف تحت رهبری ایالات متحده است که اعضای آن معتقدند طرف درگیری بین روسیه و اوکراین نیستند.

 

در همین حال، مسکو گفته است که حامیان غربی اوکراین را به‌عنوان مشارکت‌ کنندگان مستقیم می‌بیند و تاکید کرده است که از تسلیحات غربی برای حمله به اهدافی در خاک روسیه استفاده می‌شود.

 

در فوریه ۲۰۲۴، امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه گفت که نمی‌تواند احتمال اعزام نیروهای نظامی کشورهای عضو ناتو به اوکراین در آینده را رد کند، اگرچه مقامات فرانسوی خیلی زود توضیح دادند که منظور او پرسنل غیرنظامی است.

 

ماکرون بعدا استدلال کرد که ناتو باید یک سیاست «ابهام استراتژیک» در قبال روسیه اتخاذ کند. بلومبرگ روز جمعه گزارش داد که رئیس جمهور فرانسه در پشت صحنه برای ایجاد ائتلافی از کشورهایی که مایل به اعزام مربیان به کی‌یف هستند، کار می‌کند.

 

سیرسکی که در ماه فوریه به عنوان ژنرال ارشد اوکراین منصوب شد، روز دوشنبه گفته بود اسنادی را امضا کرده است که به مربیان فرانسوی اجازه می‌دهد از مراکز آموزشی کی‌یف بازدید کنند و «با زیرساخت‌ها و پرسنل آن‌ها آشنا شوند» و سباستین لکورنو، وزیر دفاع فرانسه را از این اقدام مطلع کرده است.

 

مسکو هشدار داده که هرگونه کمک نظامی بیشتر به کی‌یف به منزله تشدید تنش است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه گفت پرسنل نظامی غربی در حال حاضر در اوکراین فعال هستند و «مدت زیادی است که در آنجا حضور دارند.»

 

وی به مطبوعات گفت: «آنها متخصصان خارجی تحت پوشش مزدوران هستند. استقرار نیروهای غربی در اوکراین گام دیگری به سوی یک درگیری جدی در اروپا و یک درگیری جهانی خواهد بود.»/ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار