عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

واکنش ترامپ به محکومیت در دادگاه

دونالد ترامپ پس از محکومیت در دادگاه پرداخت حق السکوت، متعهد به ادامه مبارزه در این مسیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ نامزد انتخابات 2024 آمریکا، پس از محکومیت در دادگاه پرداخت حق السکوت، با حالتی خشمگین متعهد به ادامه مبارزه در این مسیر شد.

 

وی در مقابل شمار زیادی از دوربین های خبرنگاران در برج ترامپ خشمگینانه پیامی را خطاب به مخالفان سیاسی و قانونی خود اعلام کرد که او آماده مبارزه است.

 

ترامپ قاضی پرونده خوآن مرکان را فردی فاسد و شیطان خواند و جو بایدن رقیب دموکراتش در انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر را بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا خواند. ترامپ همچنین شاهدانی را که در این پرونده علیه او رای دادند، اعضای کنگره که به متهم کردن او رای دادند و مهاجرانی را که به گفته او به صورت غیرقانونی وارد کشور شده اند، مورد انتقاد قرار داد.

 

وی با درخواست از طرفدارانش برای اهدای کمک های مالی به کمپین او اظهار کرد این کار را انجام دهید زیرا ما برای آمریکا مبارزه می کنیم.

 

در همین حال کمپین ترامپ اعلام کرد طرفداران ترامپ که اغلب آنها این دادگاه را نقض عدالت می دانند، تنها در روز پنج شنبه که محکومیت او صادر شد، 34/8 میلیون دلار کمک مالی به او اعطا کردند که این رکوردی بی سابقه برای او محسوب می شود.

 

ترامپ همچنین در مقابل خبرنگاران افزود: هیچ اطلاعی در مورد پرداخت این رقم حق السکوت نداشته و 130 هزار دلار به عنوان دستمزد مایکل کوهن بوده است.

 

وی درباره عدم شهادت خود در این دادگاه ابراز کرد که شهادت نداده زیرا فکر کرده که هر کلمه‌ای که در دادگاه به زبان بیاورد علیه او استفاده خواهد شد اما برخی تحلیل گران معتقدند که شاید حضور ترامپ در جایگاه شهود در این دادگاه می توانست نظر هیئت منصفه را تغییر دهد.

 

ترامپ تاکید کرد که تیم وکلای او حتما درخواست تجدیدنظر نسبت به این حکم را ارائه می دهند اما قاضی مرکان حکم نهایی خود را در تاریخ 11 جولای اعلام می کند و تا آن زمان وکلا نمی توانند چنین کاری انجام دهند.

 

وی از مردم آمریکا خواست تا هوشیار باشند و نشان دهند که این پرونده یک بازی سیاسی است.

 

علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا به دور از دوربین های خبرنگاران و در شبکه اجتماعی تروث سوشیال، سیستم قضایی آمریکا و هر کسی را که موضوع محکومیت او را مطرح کرده، مورد انتقاد شدید قرار داد.

 

روز پنچ شنبه سرانجام پس از ماهها کش و قوس، در نهایت هیئت منصفه دادگاه منهتن نیویورک دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا را در ارتباط با پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن پیش از انتخابات سال 2016 و مخفی نگه داشتن صورت‌حساب‌های مالی آن گناهکار شناخت.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، 12 عضو هیئت منصفه پس از یک روز مشورت، در تمامی 34 مورد جعل سوابق مالی او را مجرم اعلام کرد و قاضی دادگاه نیز قرار است حکم نهایی را در 11 ماه جولای قرائت کند و ممکن است ترامپ به جریمه مالی، حکم تعلیق و یا حتی زندان محکوم شود.

 

با این حال این حکم قطعی نیست و وکلای ترامپ تلاش خواهند کرد در دادگاه استیناف، حکم را باطل کنند و این پروسه ممکن است ماهها به طول بیانجامد.

 

در این میان دونالد ترامپ نیز که در جمع حامیان خود در خارج از ساختمان دادگاه حضور پیدا کرده بود، رأی دادگاه را یک «ننگ» دانست و خود را بی‌گناه اعلام کرد.

 

رئیس‌جمهور سابق آمریکا که قصد شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو را دارد، افزود: «حکم واقعی در 5 نوامبر در روز انتخابات خواهد بود». او قاضی دادگاه را یک فرد جنجالی توصیف کرد و گفت که «این نبرد هنوز پایان نیافته است».

 

«مایک جانسون» رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا گفت که امروز یک روز «شرم آور» در تاریخ آمریکا است. او گفت: آنچه اتفاق افتاد یک اقدام صرفا سیاسی بود و ربطی به قانون ندارد.

 

جو بایدن نیز در اولین واکنش خود گفت: «صندوق رأی تنها راهی است که می‌توان ترامپ را از کاخ سفید دور نگه داشت».کمپین انتخاباتی بایدن نیز گفت: هیچ کس فراتر از قانون نیست.

 

کریس مورفی سناتور دموکرات نیز در واکنش به این حکم در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ترامپ مرتکب خلاف شد و به این دلیل محکوم شد و این یعنی حاکمیت قانون»./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده