شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بی پولی صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد!

دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به کمبود بودجه و اعتبارات این سازمان بین المللی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 08
کد خبر: ۲۴۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که این سازمان با کسری بودجه ۲۳۰ میلیون دلاری روبرو شده است.

گوترش که این هشدار را در نامه‌ای  به کارمندان سازمان ملل اعلام کرده، گفت: ممکن است تا پایان  اکتبر (مهر) نقدینگی سازمان ملل متحد خاتمه یابد و لازم است تا تدابیر موقتی برای تضمین پرداخت حقوق و حق‌الزحمه‌ها در نظر گرفته شود.

به گفته گوترش در حال حاضر سازمان ملل با کسری بودجه ۲۳۰ میلیون دلاری روبرو است.

دبیرکل سازمان ملل علت کمبود بودجه را این مسئله عنوان کرده که کشورهای عضو فقط ۷۰ درصد از کل مبلغ مورد نیاز برای تامین بودجه سازمان را در سال ۲۰۱۹ پرداخت کرده‌اند.

کاهش بودجه سازمان ملل در شرایطی صورت گرفته که آمریکا پیشتر بخش قابل توجهی از کمک‌های خود به سازمان ملل را قطع کرده است.

از جمله واشنگتن در فروردین ۱۳۹۶ اقدام به قطع کمک های مالی خود به سازمان ملل (بودجه) در بخش مربوط به «صندوق جمعیت» کرد و در خردادماه سال گذشته نیز ترامپ بودجه متعهد شده به دفتر مبارزه با تروریسم سازمان ملل به ارزش دو میلیون دلار را قطع کرد. همچنین در شهریورماه سال گذشته وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور کمک‌های خود به آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) را قطع می‌کند.

گفته می‌شود که آمریکا سه میلیارد دلار به سازمان ملل متحد بدهکار است.

ارسال نظر