معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

توضیحات فراجا در خصوص طرح سالم‌سازی سواحل کشور

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: هدف اصلی پلیس از اجرای طرح‌های سالم‌سازی سواحل و تفرجگاه‌ها، حفظ امنیت و آسایش عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۴۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار قاسم رضایی که عصر امروز وارد گیلان شد، پس از بازدید از سواحل و طرح‌های سالم سازی این استان اظهار کرد: تسریع در آماده‌سازی طرح‌های سالم‌سازی دریا دغدغه مجموعه انتظامی است.

وی با بیان اینکه تسریع در ایجاد و آماده‌سازی طرح‌های سالم‌سازی دریا و تفرجگاه‌ها در طول ۳۲۰ کیلومتر نوار ساحلی گیلان دغدغه مجموعه انتظامی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران است، بیان کرد: طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای مطلوب و تفرجگاه‌های دلنشین گیلان از دلایل حضور شهروندان و مسافران در گیلان و استان‌های شمالی است.

وی افزود: بستر‌ها برای استقبال از مسافران استان‌های کشور فراهم شده است که در این راستا آماده‌سازی و تسریع در اجرای طرح‌های سالم‌سازی دریا و تفرجگاه‌ها مورد تاکید است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور، فراهم آوردن تسهیلات مناسب برای شهروندان را یک توفیق برای مجموعه انتظامی اعلام و خاطرنشان کرد: درخواست مجموعه انتظامی از شهروندان و مسافران رعایت قوانین و مقررات کشور است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی و افراد قانون‌گریز به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، تصریح کرد: امنیت و رعایت هنجار‌های جامعه خواسته و مطالبه عمومی است.

سردار رضایی برخورد با ناهنجاری‌ها در سواحل و تفرجگاه‌ها را رسالت ترک‌نشدنی پلیس قلمداد کرد و گفت: هدف اصلی پلیس از اجرای طرح‌های سالم‌سازی سواحل و تفرجگاه‌ها، حفظ امنیت و آسایش عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی با بیان اینکه مردم شهیدپرور گیلان بیش از هشت هزار شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند، افزود: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، عامه شهروندان و مسافران قوانین و مقررات را رعایت می‌کنند و خدمات‌دهی مطلوب و متناسبی در استان‌های ساحلی برای خوشایند و آرامش مردم صورت گرفته است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار