دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

«رشتی ها» کرونا را جدی نگرفته اند!

نماینده وزیر بهداشت در گیلان با بیان اینکه گردش ویروس مرموز کرونا با ماندن در خانه قطع می‌شود، گفت: شاهد رفت و آمد عادی مردم در شهر رشت هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مهدی شادنوش نماینده وزیر بهداشت در گیلان در گفتگو با صداوسیمای مرکز گیلان، ضمن ابراز نگرانی از حضور مردم در خیابان‌ها و معابر با وجود شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: علیرغم اینکه از مردم خواهش کردیم در خانه‌های خود بمانند و از محل‌های سکونت خود خارج نشوند، شاهد رفت و آمد عادی مردم در شهر رشت هستیم.

 

وی با بیان اینکه مردم کرونا را جدی نگرفته اند، تصریح کرد: اگر مردم می‌خواهند گردش این ویروس مرموز در جامعه قطع شود، باید در خانه بمانند و این تنها راه است.

 

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گیلان با اشاره به شرایط ویژه استان، تصریح کرد: فقط کسانی باید در خیابان‌ها و مکان‌های عمومی دیده شوند که حضور آنان اضطراری است. این روز‌ها به شدت نیازمند کادر پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری و سایر نیرو‌های خدماتی هستیم.

 

شادنوش با بیان اینکه خروج افراد عادی از منزل مسیر مبارزه با کرونا را طولانی‌تر و کار را پیچیده‌تر می‌کند، گفت: ماندن در خانه باید به فرهنگ تبدیل کرد و اگر دلسوز مردم و استان و کشور خود هستید از خانه خارج نشوید.

 

وی از تعیین شش داروخانه در رشت برای توزیع ماسک و لوازم بهداشتی حفاظت شخصی خبر داد و خاطرنشان کرد: عدم اعلام عمومی آدرس این داروخانه‌ها به واسطه جلوگیری از تجمع مردم و ناتوانی در مدیریت توزیع است.

 

نماینده وزیر بهداشت در گیلان همچنین از مجهز شدن دانشگاه علوم پزشکی گیلان به کیت‌های تشخیص کرونا خبر داد و اضافه کرد: این کیت‌ها برای مراجعه افراد جهت انجام آزمایش کرونا نیست، بلکه افرادی که توسط تیم پزشکی استان بستری شده و نیاز به تشخیص کرونا دارند، آزمایش می‌شوند.

 

شادنوش از عدم ارسال نمونه‌های مورد نظر به تهران خبر داد و یادآور شد: آزمایش کرونا نیازمند ۷۲ ساعت است و نتیجه براساس زمان بندی لازم اعلام می‌شود.
منبع:  ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر