طلایی‌نیک: حضور آگاهانه مردم در میادین، قدرت کشور را ارتقا می‌دهد عراقچی: از ابتکارات منطقه‌ای رئیس جمهور چین استقبال می‌کنیم سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد نقشه راه روابط ایران و چین روی میز قالیباف؛ چین فقط خریدار نفت نیست هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود وزارت اطلاعات: ترور هرگز نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش کند عارف: دشمن سر عقل بیاید و به یادداشت تفاهم عمل کند مقابله با بهانه‌گیری‌های FATF؛ از انضباط بانکی تا تفکیک شفافیت بومی ماجرای ستون دود در محدوده اطراف شهرستان دماوند چیست/ سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) اطلاعیه داد انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه فوری/ حمله پهپادی به ۲ قایق صیادی در آب‌های هرمزگان تاریخ برگزاری انتخابات شورا‌ها تعیین شد/ جزییات  بیانیه جمعی از نمایندگان مجلس درباره تجدیدنظر عضویت ایران در NPT سپاه پاسداران: سوپر نفتکش الگایا در برخورد با مین دریایی منفجر شد ترور مولوی یوسف گرگیچ امام جماعت اهل سنت زاهدان + جزئیات کامل

پهپاد ۲۷۳ میلیون دلاری آمریکا را زدیم قله استکبار فرو ریخت

پهپاد ۲۷۳ میلیون دلاری آمریکا را زدیم قله استکبار فرو ریخت رئیس گروه ژئوپلوتیک مرکز راهبردی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: امروز کشور‌های مرتجع منطقه در ماجرای یمن متوجه شده‌اند که نمی‌توانند در برابر کشوری که حتی در تامین غذا و سلاح خود مشکل داشته و دارد نیز کاری از پیش ببرند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس گروه ژئوپلوتیک مرکز راهبردی جمهوری اسلامی ایران گفت: پهپاد ۲۷۳ میلیون دلاری بدون سرنشین گلوبال هاوک از فراز بسیاری از کشور‌ها عبور کرده بود و هیچ کدام از آن‌ها نتوانسته بودند این پهپاد را شناسایی کنند، ولی دیدیم که نیروی هوافضای سپاه با بکارگیری سامانه دفاعی بومی، این پهپاد را زد و قله استکبار را فروریخت.



وقتی‌که پهپاد ۲۷۳ میلیون دلاری آمریکا را زدیم، قله استکبار فرو ریخت/ هنوز همه توان دفاعی ایران بروز و ظهور پیدا نکرده استامیر «محمدحسن نامی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با بیان اینکه قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران اعم از ارتش و سپاه در منطقه غرب آسیا خصوصا در خلیج فارس قدرت قابل توجهی است، اظهار کرد: دشمنان این قدرت را در برآورد‌های اطلاعاتی خود لحاظ می‌کنند و می‌دانند که از توانایی رو در رو شدن با جمهوری اسلامی ایران در این منطقه را برخوردار نیستند.

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز تنها نیست و بسیاری از گروه‌ها و کشور‌های محور مقاومت، پشتیبان جمهوری اسلامی ایران هستند، افزود: اگر استکبار یا صهیونیسم بین‌الملل حماقت کند و علیه جمهوری اسلامی ایران اقدامی کند، آسیب و خسارت سختی خواهد دید که این آسیب‌ها در سرزمین فلسطین اشغالی غیرقابل جبران خواهد بود.

 

رئیس گروه ژئوپلوتیک مرکز راهبردی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: امروز کشور‌های مرتجع منطقه در ماجرای یمن متوجه شده‌اند که نمی‌توانند در برابر کشوری که حتی در تامین غذا و سلاح خود مشکل داشته و دارد نیز کاری از پیش ببرند.

 

امیر نامی گفت: پهپاد ۲۷۳ میلیون دلاری بدون سرنشین گلوبال هاوک از فراز بسیاری از کشور‌ها عبور کرده بود و هیچ کدام از آن‌ها نتوانسته بودند این پهپاد را شناسایی کنند، ولی دیدیم که نیروی هوافضای سپاه با بکارگیری سامانه دفاعی بومی، این پهپاد را زد و قله استکبار را فروریخت.

 

وی در پایان با بیان اینکه هنوز همه توان دفاعی ایران بروز و ظهور پیدا نکرده است و سرنگون کردن پهپاد فوق‌پیشرفته آمریکایی، تنها گوشه‌ای از قدرت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران بود، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار جنگ نیست، ولی اگر روزی جنگ بر کشور ما تحمیل شود، تحمیل‌کنندگان این جنگ شکست سختی خورده و از کرده خود پشیمان خواهند شد.

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار