جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است
همتی در حاشیه جلسه هیئت دولت:

زمان ادغام بانک های نیروهای مسلح مشخص شد

عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت بانک‌ها گفت: بانک ها مشکلات زیادی دارند و بر اساس مصوبه ای که از شورای هماهنگی سران قرار گرفتیم در مورد ناترازی برخی از موسسات مالی و اعتباری اقدام کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کل بانک مرکزی در مورد ادغام بانک های وابسته به نیروهای مسلح گفت: این امر روند خوبی دارد تا پایان آذرماه باید ادغام بانکها نهایی شود.

 

عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت بانک‌ها گفت: بانک ها مشکلات زیادی دارند و بر اساس مصوبه ای که از شورای هماهنگی سران قرار گرفتیم در مورد ناترازی برخی از موسسات مالی و اعتباری اقدام کردیم.

 

وی تأکید کرد: اجازه نمی‌دهیم موسسات غیر مجاز ایجاد شود، برخی موسسات مجاز است اما دچارمشکل ناترازی هستند که آنها را تحت کنترل و هدایت گرفتیم تا مشکلات شان افزایش نیابد و حل شود.

 

همتی در پاسخ به سوال دیگری در مورد عدم بازگشت ارز صادرکنندگان به کشور گفت: یکی از دلایل ایجاد بازار ارز روان، بازگشت ارز صادرکنندگان به کشور است.

 

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه در ۶ ماهه سال جاری، ۱۹ میلیارد دلار ارز برای واردات اختصاص یافته است، اظهار داشت: ابزار بازگرداندن ارز صادراتی به کشور، اول مالیات بر ارزش افزوده است. دوم اینکه اگر به دلایلی که برای ما قابل قبول نیست ارز صادراتی به کشور باز نگردد، حتماً به قوه قضائیه معرفی می‌شوند.

 

همتی در مورد ادغام بانک های وابسته به نیروهای مسلح گفت: این امر روند خوبی دارد تا پایان آذرماه باید ادغام بانکها نهایی شود، مراحل ادغام به تدریج طی شده است و در حال حاضر بخش عمده سهام آنها توسط بانک سپه تملک شده است و بخش کوچکی مانده است.علاوه بر این دارایی‌های این بانک‌ها ارزش‌گذاری شده اند.

 

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه صندوق بین‌المللی پول آماری از میزان تورم در ایران ارائه داده است و به آمار بانک مرکزی استناد کرده است این در حالی است که بانک مرکزی آماری به کارشناسان داخلی نداده است، گفت: ما به کسی آمار ندادیم ولی شما حرف صندوق بین‌المللی پول را قبول دارید اما حرف ما را قبول ندارید.

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار