ابلاغ ۶ قانون مصوب مجلس از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مربوطه وزیر دفاع: ایران در ساخت انواع شناور سطحی و زیرسطحی خودکفا شد پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم اقدام عجیب استانداری کردستان / استقبال زنان اسب سوار از مهمان خارجی + فیلم سخنگوی دولت: در برابر جنگ روایت‌ها، تحریم‌ها و تردید‌ها ایستاده‌ایم فرمانده انتظامی ایرانشهر: به زودی روحانی ربوده شده توسط افراد مسلح ناشناس آزاد می‌شود مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: متوقف شدن غنی‌سازی خط قرمز است الحاق ۱۳ فروند انواع شناور جدید به سازمان بنادر معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: نداشتن فناوری هسته‌ای یعنی لطمه به استقلال ما ارتش: آماده دفاع از کشور در کنار سایر نیرو‌های مسلح هستیم / خواب‌های شوم دشمنان تعبیر نخواهد شد سپاه پاسداران: دست بر ماشه مهیای پاسخگویی قاطع و فراتر از تصور به هرگونه اقدام خصمانه دشمن هستیم معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه استعفاء کرد پزشکیان: ظرفیت برق خورشیدی گسترش می‌یابد/ حل ناترازی‌ها نیازمند کمک مردم است وزیر دفاع: ایران بر موضع خود درباره تغییر نکردن مرز‌ها در قفقاز جنوبی، پایبند است عارف: به قانون، قداست الهی ندهیم/ قوانین باید پویایی خود را حفظ کنند

رئیس‌جمهور: این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور تصمیم بگیرند

مسعود پزشکیان با اشاره به تحولات سوریه، بر ضرورت حفظ وحدت، حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه تاکید و تصریح کرد که این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور و نظام سیاسی و حکومتی آن تصمیم بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت با اشاره به تحولات سوریه، بر ضرورت حفظ وحدت، حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه تاکید و تصریح کرد که این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور و نظام سیاسی و حکومتی آن تصمیم بگیرند.

رئیس جمهور ضرورت گفتگو بین طیف‌های مختلف جامعه سوریه برای رسیدن به تفاهم را خاطرنشان و اظهار امیدواری کرد که درگیری نظامی و خشونت هر چه سریع‌تر پایان یابد تا مردم سوریه بتوانند در محیطی آرام و به دور از هرگونه خشونت و نگرانی و یا مداخله مخرب بیرونی برای تعیین سرنوشت خود تصمیمی بگیرند که شایسته مردم بزرگ سوریه است.

دکتر پزشکیان همچنین اهمیت تامین امنیت همه شهروندان سوری و مقیمین و حفاظت از اماکن مقدسه و نیز اماکن و نمایندگی‌های دیپلماتیک-کنسولی طبق حقوق بین‌الملل را خاطرنشان و بر ادامه مشورت‌های دیپلماتیک ایران با طرف‌های ذیربط و نیز سازمان ملل در راستای کمک به تثبیت اوضاع و حفظ ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد.

رئیس جمهور با محکوم کردن شدید اقدامات رژیم تروریستی در تعرض به خاک سوریه، خواستار هوشیاری همه طرف‌های داخلی در این کشور و نیز کشورهای منطقه در برابر سوءاستفاده رژیم صهیونیستی برای پیشبرد مطامع توسعه‌طلبانه و غیرقانونی خود در قبال ملت‌های منطقه شد.

در جلسه امروز همچنین به پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی و با رای اعضای کابینه آقای حسین پورفرزانه به عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری انتخاب شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار