فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت

رئیس‌جمهور: این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور تصمیم بگیرند

مسعود پزشکیان با اشاره به تحولات سوریه، بر ضرورت حفظ وحدت، حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه تاکید و تصریح کرد که این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور و نظام سیاسی و حکومتی آن تصمیم بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت با اشاره به تحولات سوریه، بر ضرورت حفظ وحدت، حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه تاکید و تصریح کرد که این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور و نظام سیاسی و حکومتی آن تصمیم بگیرند.

رئیس جمهور ضرورت گفتگو بین طیف‌های مختلف جامعه سوریه برای رسیدن به تفاهم را خاطرنشان و اظهار امیدواری کرد که درگیری نظامی و خشونت هر چه سریع‌تر پایان یابد تا مردم سوریه بتوانند در محیطی آرام و به دور از هرگونه خشونت و نگرانی و یا مداخله مخرب بیرونی برای تعیین سرنوشت خود تصمیمی بگیرند که شایسته مردم بزرگ سوریه است.

دکتر پزشکیان همچنین اهمیت تامین امنیت همه شهروندان سوری و مقیمین و حفاظت از اماکن مقدسه و نیز اماکن و نمایندگی‌های دیپلماتیک-کنسولی طبق حقوق بین‌الملل را خاطرنشان و بر ادامه مشورت‌های دیپلماتیک ایران با طرف‌های ذیربط و نیز سازمان ملل در راستای کمک به تثبیت اوضاع و حفظ ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد.

رئیس جمهور با محکوم کردن شدید اقدامات رژیم تروریستی در تعرض به خاک سوریه، خواستار هوشیاری همه طرف‌های داخلی در این کشور و نیز کشورهای منطقه در برابر سوءاستفاده رژیم صهیونیستی برای پیشبرد مطامع توسعه‌طلبانه و غیرقانونی خود در قبال ملت‌های منطقه شد.

در جلسه امروز همچنین به پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی و با رای اعضای کابینه آقای حسین پورفرزانه به عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری انتخاب شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر