ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

رئیس‌جمهور: این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور تصمیم بگیرند

مسعود پزشکیان با اشاره به تحولات سوریه، بر ضرورت حفظ وحدت، حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه تاکید و تصریح کرد که این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور و نظام سیاسی و حکومتی آن تصمیم بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت با اشاره به تحولات سوریه، بر ضرورت حفظ وحدت، حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه تاکید و تصریح کرد که این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور و نظام سیاسی و حکومتی آن تصمیم بگیرند.

رئیس جمهور ضرورت گفتگو بین طیف‌های مختلف جامعه سوریه برای رسیدن به تفاهم را خاطرنشان و اظهار امیدواری کرد که درگیری نظامی و خشونت هر چه سریع‌تر پایان یابد تا مردم سوریه بتوانند در محیطی آرام و به دور از هرگونه خشونت و نگرانی و یا مداخله مخرب بیرونی برای تعیین سرنوشت خود تصمیمی بگیرند که شایسته مردم بزرگ سوریه است.

دکتر پزشکیان همچنین اهمیت تامین امنیت همه شهروندان سوری و مقیمین و حفاظت از اماکن مقدسه و نیز اماکن و نمایندگی‌های دیپلماتیک-کنسولی طبق حقوق بین‌الملل را خاطرنشان و بر ادامه مشورت‌های دیپلماتیک ایران با طرف‌های ذیربط و نیز سازمان ملل در راستای کمک به تثبیت اوضاع و حفظ ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد.

رئیس جمهور با محکوم کردن شدید اقدامات رژیم تروریستی در تعرض به خاک سوریه، خواستار هوشیاری همه طرف‌های داخلی در این کشور و نیز کشورهای منطقه در برابر سوءاستفاده رژیم صهیونیستی برای پیشبرد مطامع توسعه‌طلبانه و غیرقانونی خود در قبال ملت‌های منطقه شد.

در جلسه امروز همچنین به پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی و با رای اعضای کابینه آقای حسین پورفرزانه به عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری انتخاب شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر