شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

پسکوف: آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان نیست

پسکوف: آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان نیست سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در سخنانی تاکید کرد آمریکا دیگر قادر به کنترل جهان به تنهایی نیست و نمی‌تواند جهان را در دستان خود نگه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که آمریکا دیگر قادر به کنترل و تسلط بر کل جهان نیست و مراکز توسعه اقتصادی از غرب به جنوب شرق در حال حرکت است.

 

براساس گزارش آر تی، او با تاکید بر اینکه همه چیز به سمت چندقطبی شدن جهان پیش می‌رود، گفت: آمریکا دیگر نمی‌تواند جهان را با یک هژمونی به صورت تک قطبی تحت کنترل خود نگه دارد.

 

پسکوف با اشاره به اینکه جمعیت در شرق بیشتر است، افزود: مراکز توسعه، توسعه اقتصادی و سیاسی نیز از غرب به جنوب شرق زمین مهاجرت می‌کنند. او تاکید کرد:  اگر جمعیت بیشتری وجود داشته باشد، بازار بزرگتر و سرعت توسعه بیشتر خواهد بود.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیشتر در سخنرانی خود در نشست عمومی مجمع بین المللی اقتصاد  در سن پترزبورگ تاکید کرد که مراکز توسعه جهانی در حال انتقال به قاره آسیا هستند و روسیه باید به آن نزدیکتر شود.

 

رئیس جمهور روسیه در ادامه گفت که روسیه قصد دارد تا شش سال دیگر وارد جمع ده کشور برتر از نظر حجم تحقیقات علمی و کارهای طراحی و تجربی شود. او با اشاره به پیشی گرفتن اقتصاد روسیه از ژاپن و آلمان از نظر برابری قدرت خرید و رسیدن به رتبه چهارم جهان تاکید کرد سایر کشورها نیز متوقف نمی شوند و پیشتازی روسیه باید تثبیت شود.

 

مجمع بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ یکی از بزرگترین و مهم‌ترین رویداد‌های تجاری در جهان است. این مجمع بین المللی اقتصادی طی ۲۰۲۴ از ۵ تا ۸ ژوئن برگزار می‌شود که توسط بنیاد RosCongress سازماندهی شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار