وزارت صمت: توان تولید ۱۰۰۰ اتوبوس برقی در سال را داریم-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

وزارت صمت: توان تولید ۱۰۰۰ اتوبوس برقی در سال را داریم

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که ظرفیت و توان تولید سالانه هزار دستگاه اتوبوس برقی در کشور ایجاد شده، اما تولید آن نیازمند سفارش‌گذاری توسط شرکت‌های حمل و نقل است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت صمت، احمد آقایی در مورد تولید اتوبوس برقی در کشور، اظهار کرد: برخی شرکت‌های داخلی از توانمندی تولید اتوبوس‌ برقی به صورت مونتاژی برخوردارند.

 

وی با بیان اینکه تکنولوژی و فناوری اصلی خودروهای برقی اعم از (اتوبوس و تاکسی) باتری آن است، افزود: در ابتدای مسیر تولید خودروی برقی، باتری این خودروها از طریق واردات تامین شود تا به مرور شرکت‌های دانش‌بنیان در باره تولید باتری خودروهای برقی ورود کنند. البته در حال حاضر یکی- دو شرکت داخلی به موضوع تولید ورود کرده‌اند و بر روی سل و پکینگ باتری‌ خودروهای برقی کار کرده‌اند تا اینکه با افزایش سطح بتوانیم گلوگاه تولید این خودروها را نیز برطرف کنیم.

 

تامین ارز مورد نیاز تولید اتوبوس برقی در صورت سفارش‌گذاری

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صمت با بیان اینکه چند شرکت خودروساز داخلی به موضوع تولید اتوبوس‌های برقی ورود کرده و نمونه‌هایی را ساخته‌اند، تاکید کرد: اما تولید اتوبوس برقی به‌دلیل شرایط قیمت باید براساس سفارش گذاری انجام شود لذا خودروساز باید سفارش را دریافت و سپس نسبت به تولید براساس برنامه سالانه اقدام کند.

 

وی اضافه کرد: ظرفیت تولید اتوبوس برقی در کشور توسط شرکت های داخلی بیش از هزار دستگاه است که فقط معطل سفارش‌گذاری است لذا اگر سفارش‌گذاری برای تولید این خودروها توسط شرکت‌های حمل ونقل انجام شود، بلافاصله وزارت صمت نسبت به موضوع تامین و تخصیص ارز اقدام می‌کند.

 

آقایی گفت: با یک برنامه تولید متوالی و مستمر می‌شود، حداقل سالی هزار اتوبوس برقی تامین می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر