کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

ارتباط مستقیم تغذیه با بروز بیماری‌ها

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: موضوع تغذیه بر شیوع بیماری‌ها تاثیر مستقیمی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در همایش  روز جهانی ایمنی غذایی گفت: بسیاری از بیماری ها هزینه های زیادی را بر خانواده تحمیل و رنج زیادی را بر دوش خانواده ها می گذارد و موضوع تغذیه بر شیوع بیماری ها تاثیر مستقیمی خواهد داشت.

 

وی بیان کرد: در تولید تا مصرف یک زنجیره باید اعتماد به سیستم نظارتی بر مواد غذایی داسته باشیم. مصرف مواد غذایی باید بر اساس نیاز بدن باشد.

 

فرشیدی تاکید کرد: عادت های تغذیه سالم به خصوص در بین کودکان موضوع مهمی است و باید برنامه ریزی های دقیقی در این زمینه انجام شود. 

 

وی اضافه کرد: بسیاری از بیماری ها به خصوص بیماری های غیرواگیر مانند سرطان ها و بیماری قلبی با تغذیه ارتباط مستقیمی دارند. اکنون بیش از ۸۰ درصد از مرگ و میرها ناشی از بیماری های غیرواگیر است. بررسی ها نشان می دهد که نوشیدنی های موجود در بازار حاوی قند بالایی است.

 

فرشیدی بیان کرد: سهم مصرف قند در کشور ما از منطقه  بالاتر است. افراد باید کمتر از ۱۰ درصد مواد غذایی از قند مصرف کنند. بهینه سازی پروفایل های اسید چرب از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت در زمینه تغذیه سالم و مصرف مناسب قند است. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر