ارتباط مستقیم تغذیه با بروز بیماری‌ها-راهبرد معاصر

ارتباط مستقیم تغذیه با بروز بیماری‌ها

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: موضوع تغذیه بر شیوع بیماری‌ها تاثیر مستقیمی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در همایش  روز جهانی ایمنی غذایی گفت: بسیاری از بیماری ها هزینه های زیادی را بر خانواده تحمیل و رنج زیادی را بر دوش خانواده ها می گذارد و موضوع تغذیه بر شیوع بیماری ها تاثیر مستقیمی خواهد داشت.

 

وی بیان کرد: در تولید تا مصرف یک زنجیره باید اعتماد به سیستم نظارتی بر مواد غذایی داسته باشیم. مصرف مواد غذایی باید بر اساس نیاز بدن باشد.

 

فرشیدی تاکید کرد: عادت های تغذیه سالم به خصوص در بین کودکان موضوع مهمی است و باید برنامه ریزی های دقیقی در این زمینه انجام شود. 

 

وی اضافه کرد: بسیاری از بیماری ها به خصوص بیماری های غیرواگیر مانند سرطان ها و بیماری قلبی با تغذیه ارتباط مستقیمی دارند. اکنون بیش از ۸۰ درصد از مرگ و میرها ناشی از بیماری های غیرواگیر است. بررسی ها نشان می دهد که نوشیدنی های موجود در بازار حاوی قند بالایی است.

 

فرشیدی بیان کرد: سهم مصرف قند در کشور ما از منطقه  بالاتر است. افراد باید کمتر از ۱۰ درصد مواد غذایی از قند مصرف کنند. بهینه سازی پروفایل های اسید چرب از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت در زمینه تغذیه سالم و مصرف مناسب قند است. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده