پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

با خوردن زودهنگام وعده‌های غذایی بیماری قلبی را از خود دور کنید

یک مطالعه جدید به بررسی زمان غذا خوردن و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می پردازد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. محققان می‌گویند افرادی که اولین و آخرین وعده‌های غذایی خود را زود می‌خورند نسبت به افرادی که دیرتر در روز غذا می‌خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی قرار دارند.

 

علاوه بر این، مدت طولانی‌تر ناشتا بودن در طول شب با خطر کمتر سکته مغزی و سایر بیماری‌های عروق مغزی مرتبط بود.

 

نوع غذاهایی که می‌خورید می‌توانند خطر حمله قلبی، سکته مغزی و انواع دیگر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش یا کاهش دهند. اما تحقیقات بیشتر نشان می‌دهد که زمان خوردن وعده‌های غذایی هم ممکن است مهم باشد.

 

علاوه بر این، مطالعه جدید نشان داد که داشتن زمان‌های دیرتر برای اولین و آخرین وعده‌های غذایی در روز با خطر کلی بالاتر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. این اثر در زنان قوی‌تر از مردان بود.

 

در این مطالعه، محققان ارتباط بین زمانی که افراد وعده‌های غذایی خود را در طول روز می‌خورند و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را بررسی کردند.

 

این تحقیق شامل ۱۰۳۳۸۹ بزرگسال شرکت کننده در فرانسه بود.

 

میانگین سنی شرکت کنندگان حدود ۴۲ سال بود و تقریباً از هر ۱۰ نفر ۸ نفر زن بودند.

 

محققان از سوابق غذایی که به صورت آنلاین توسط شرکت کنندگان ارسال شده بود، استفاده کردند تا تخمین بزنند که مردم چه زمانی و چند وقت یکبار در طول روز غذا می‌خورند. آنها شرکت کنندگان را به طور متوسط حدود ۷ سال دنبال کردند.

 

آنها دریافتند که هر ساعت اضافی در به تعویق انداختن زمان اولین وعده غذایی صبحانه با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی همراه بود.

 

محققان همچنین دریافتند که هر ساعت اضافی در به تأخیر انداختن زمان آخرین وعده غذایی با ۸ درصد افزایش خطر بیماری عروق مغزی مرتبط است.

 

آنها دریافتند افرادی که آخرین وعده غذایی خود را بعد از ساعت ۹ شب می‌خورند در مقایسه با افرادی که آخرین وعده غذایی خود را قبل از ساعت ۸ شب می‌خورند، ۲۸ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به بیماری عروق مغزی قرار دارند.

 

علاوه بر این، ناشتا بودن طولانی‌تر در شب با کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک و سایر انواع بیماری‌های عروق مغزی مرتبط بود.

 

همچنین، تعداد دفعاتی که افراد در طول روز غذا می‌خورند، بر خطر قلبی عروقی آنها تأثیری ندارد.

 

محققان در این مقاله می‌نویسند: «نتایج ما نشان می‌دهد که در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، به‌جای حذف صبحانه، استفاده از الگوهای زمان‌بندی زودهنگام غذا خوردن و همراه کردن یک دوره ناشتایی طولانی‌تر در شب، به جای حذف صبحانه، یک مزیت بالقوه است».

 

قبل از اینکه پزشکان به افراد توصیه کنند زمان غذا خوردن خود را تغییر دهند، تحقیقات بیشتری لازم است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده