کرملین: موضع آلمان درباره جنگ با روسیه تلاش برای جلب رضایت آمریکا است-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

کرملین: موضع آلمان درباره جنگ با روسیه تلاش برای جلب رضایت آمریکا است

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز در سخنانی فاش کرد: موضع آلمان درباره آماده‌سازی جنگ با روسیه به تلاش برای جلب رضایت آمریکا و ناتو مرتبط است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: اظهارات مقامات آلمانی در مورد آماده سازی برای جنگ با روسیه به لزوم جلب رضایت بروکسل، واشنگتن و ناتو مربوط می شود.

 

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص ادامه داد: دلیل این موضوع نیز این است که از پایان جنگ جهانی دوم، برلین با مشکلات حاکمیتی خود مواجه بوده است و لذا برای نجات از این مشکلات چنین موضوعاتی را نیز مطرح می کند.

 

موضع گیری کرملین پس از آن مطرح شد که چندی پیش «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه پس از گفتگو با همتای آلمانی خود «فرانک والتر اشتاین مایر» در برلین گفته بود که پاریس و برلین در نشست آتی شورای دفاع و امنیت فرانسه و آلمان به همه سناریوهای دستیابی به صلح برای اوکراین و حمایت از کی یف توجه خواهند کرد.

 

ماکرون در این ارتباط گفت: در نشست مشترک آتی شورای دفاع و امنیت دو کشور، ما در مورد کمک بیشتر به اوکراین تا پایان جنگ، تسلیح، پشتیبانی، آموزش و همچنین آمادگی برای هرگونه سناریو برای ایجاد صلح پایدار و به عبارت دیگر صلحی مبتنی بر احترام به قوانین بین‌المللی بحث خواهیم کرد. امروز، طرف صلح بودن به معنای قدرت دادن به قانون است. صلح تسلیم نیست. صلح امتناع از اصل هدف نیست./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار