ماموریت ناوشکن ایرانی در خلیج عدن-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

ماموریت ناوشکن ایرانی در خلیج عدن

امیر سیاری رییس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران از استقرار ناوشکن سهند در حوالی خلیج عدن سخن گفته و آن را در راستای ماموریت ناوگان دریایی کشورمان قلمداد نموده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، قدرت نظامی ایران اسلامی در خلال دهه‌های اخیر، روندی صعودی به خود دیده و روزانه شاهد رونمایی از دستاوردهای نظامی در عرصه‌های میدانی و لجستیکی می‌باشیم. پس از رونمایی اخیر از رئیس جمهور از سامانه پدافند باور ۳۷۳، امیر حبیب‌الله سیاری در گفتگویی با ایرنا از استقرار ناوشکن ایرانی سهند در خلیج عدن سخن به میان آورده است، امری که بیش از پیش گواهی است بر قدرت نظامی ایران اسلامی در عرصه‌ی دریایی، قدرتی که ایران را به قطبی نظامی در منطقه غرب آسیا بدل نموده است.

 

رئیس ستاد ارتش در این گفتگو اظهار داشته است که این ناوشکن به همراه ناو پشتیبانی و بالگردبر خارگ در قالب شصت و سومین ناوگروه جمهوری اسلامی ایران در حال انجام‌ماموریت است.

 

به گفته امیر دریادار《حبیب الله سیاری》 هدف از اعزام این ناو گروه تامین امنیت برای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در آب های آزاد اعلام شده و قرار است ناوگروه در ماموریت در  دریای عمان و  خلیج عدن کشتی ها را اسکورت کند.

 

اواخر تیر ماه ناوگروه ۶۲ نیز متشکل از ناوشکن بایندر و ناو پشتیبانی بوشهر که اول خرداد به ماموریت برون مرزی اعزام شده بود، پس از طی کردن ۲ هزار و ۳۵۰ مایل دریایی در سواحل کشور پهلو گرفت.

 

خلیج عدن در جنوب یمن قرار دارد و از شرق به دریای عرب می‌رسد. دریای عرب در شمال اقیانوس هند واقع است و در شمالی‌ترین نقطه به دریای عمان متصل می‌شود.

 

ناوشکن سهند که آذر ماه سال گذشته به عنوان پیشرفته ترین ناوشکن غرب آسیا، در بندرعباس به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی پیوست، برای نخستین بار است که به ماموریت طولانی مدت اعزام می شود.

 

به گفته فرماندهان نیروی دریایی ارتش، سازه اصلی و رو سازه سهند با ساختاری متفاوت نسبت به جماران با قابلیت رادار گریزی در بلوک های مجزا طراحی و ساخته شده است.

 

این ناوشکن چهار موتوره قادر به ۱۵۰ روز دریانوردی به همراه شناور پشتیبان در اقیانوس های دور دست و آب های متلاطم است.

 

بروز رسانی پرتابگرهای اژدرها، انواع توپ های ضد هوایی و ضد سطحی، سامانه های موشکی سطح به سطح و سطح به هوا، سامانه دفاعی نقطه ای، سامانه ضد زیردریایی، قابلیت رادار گریزی، افزایش برد عملیاتی، قابلیت مانور پذیری بالا و سامانه های الکترونیکی از جمله دیگر ویژگی های ناوشکن سهند است.

 

فرمانده کارخانجات نیروی دریایی ارتش که کار آماده سازی سهند برای ماموریت بلند مدت را بر عهده داشت، در گفت وگو با خبرنگار دفاعی ایرنا اظهارداشت: سهند از سه بخش سامانه، زیر سامانه و آرایه های مختلف تشکیل شده است که تمام آنها ساخت داخل هستند.

 

ناخدا «عباس فاضلی نیا» افزود: سامانه های رهیگری، کنترل، آتش، اخلال، موشک های کروز برد بالا، دفاع نقطه ای، رادار و حسگرهای مختلف در سهند به کار رفته اند که توان آن را ارتقا می دهند.

ارسال نظر