رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

افزایش ۵.۵ برابری ظرفیت تولید نیروگاه‌های بادی ایران

 رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق ایران(ساتبا) گفت: ظرفیت نیروگاه‌های بادی کشور با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در دو سال آینده ۵.۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود کمانی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی وزارت نیرو در دولت سیزدهم، احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا پایان برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین منابع انرژی تجدیدپذیر که نقش ویژه‌ای در توسعه ۳۰ هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیر کشور دارد، تولید برق از انرژی باد است که سهم ۳۰۰۰ مگاواتی از برنامه توسعه را به خود اختصاص داده است.

معاون وزیر نیرو سهم دولت سیزدهم در کل ظرفیت منصوبه تجدیدپذیر را معادل ۳۴۳ مگاوات اعلام و اظهار کرد: این امر نشان‌دهنده رشد حدود ۴۰ درصدی توسعه تجدیدپذیرها در عمر دولت سیزدهم است. در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر احداث شده در کشور بالغ بر ۱۱۹۵ مگاوات بوده که سهم نیروگاه‌های بادی از این ظرفیت در سراسر کشور معادل ۳۶۶.۳۱ مگاوات است و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ظرفیت نیروگاه های بادی ایران در دو سال پیش رو ۵/۵ برابر افزایش می‌یابد.

بنابر این گزارش اخیراً نیروگاه ۵۰ مگاواتی میل نادر در فاصله ۸۰ کیلومتری زابل در شمال سیستان و بلوچستان افتتاح و ظرفیت تولید برق بادی ایران را به بیش از ۳۶۶ مگاوات رسید.

افزایش ۵.۵ برابری ظرفیت تولید نیروگاه‌های بادی ایران در دو سال آینده

بر اساس اطلس باد کشور، یکی از بادخیزترین مناطق دنیا در مرز ایران و افغانستان واقع شده و میل نادر در همین منطقه قرار گرفته است. ناحیه‌ای گسترده که تحت تاثیر باد هرات بر اثر پدیده‌ای جوی به نام مونسون از شبه‌قارۀ هند رشد کرده، بادهای ۱۲۰ روزه سیستان را در تابستان پدید آورده و این منطقه را به یکی از بهترین مکان‌های دنیا برای تولید برق بادی تبدیل کرده است.

نیروگاه بادی میل نادر با سرمایه گذاری ۵۶.۵ میلیون یورو در بخش نیروگاهی توسط مپنا اجرا شده و برای ۱۶۳ نفر در زمان احداث و ۱۵ نفر در زمان بهره‌برداری اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد کرده است./ایرنا

ارسال نظر