ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

مذاکره کننده ارشد صهیونیست: در هر شرایطی، جنگ در غزه را ادامه می‌دهیم

مذاکره کننده ارشد صهیونیست: در هر شرایطی، جنگ در غزه را ادامه می‌دهیم دنیل لِوی اعلام کرد مقامات صهیونیست به طور شفاف مخالف پایان جنگ در غزه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۳۴

به گزارش ر اهبرد معاصر، دنیل لِوی، مذاکره کننده ارشد پیشین صهیونیست اعلام کرد جنگ در غزه ادامه خواهد داشت حتی اگر آمریکا چیز دیگری بگوید.

 

وی با اشاره به مفاد طرح صلح مطرح شده از سوی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا خاطر نشان کرد: درخواست حماس برای عقب نشینی کامل ارتش اسرائیل از غزه موضوع جدیدی نیست. این موضوع پیشتر نیز مطرح شده بود و حتی در قطعنامه شورای امنیت نیز بر آن صحه گذاشته شده است. این بخشی از هر توافق صلحی است.

 

لِوی تاکید کرد: سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آمریکا به عنوان میانجیگر چه تعهدی نسبت به طرح خود در تمام مراحل آن دارد زیرا آنچه مانع از پیشرفت در مذاکرات صلح می‌شود این است که آیا به دنبال یک آتش بس دائمی هستید یا با یک آتش بس موقت بار دیگر شاهد شعله ور شدن منازعه و کشتار بیشتر و ویرانی هستیم.

 

این مذاکره کننده ارشد پیشین صهیونیست درباره مواضع تل آویو تصریح کرد: پاسخ اسرائیل کاملاً روشن است؛ جنگ ادامه خواهد یافت حتی اگر آمریکا چیز دیگری بگوید. درخواست برای پایان جنگ اکنون تنها از سوی جنبش حماس و جهاد اسلامی مطرح نمی‌شود بلکه تمامی جهان اکنون چنین درخواستی دارند.

 

سخنان دنیل لِوی در حالی مطرح می‌شود که مقامات حماس پیش تر بارها از این موضوع ابراز نگرانی کرده بودند که با تبادل اسرا با دشمن صهیونیست، تل آویو به نسل کشی خود در غزه ادامه داده و حاضر به استقرار آتش بس در این باریکه نباشد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار