تصویب آیین‌نامه حمایت از بازگشت نخبگان خارج از کشور تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک

آیت‌الله جنتی: نامزد‌های انتخابات موازین قانونی و اخلاقی را رعایت کنند

آیت‌الله جنتی: نامزد‌های انتخابات موازین قانونی و اخلاقی را رعایت کنند آیت‌الله احمد جنتی گفت:امیدواریم نامزد‌های انتخابات و طرفداران آن‌ها با رعایت موازین قانونی و آموزه‌های اخلاقی در تبلیغات انتخاباتی خود، زمینه‌ساز برگزاری انتخاباتی شایسته نظام مردم‌سالاری دینی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳) این شورا با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) اظهار داشت: این مناسبت را تسلیت می‌گویم و امیدوارم خداوند توفیق پیروی از آن بزرگوار را به ما عنایت فرماید.


وی خاطرنشان کرد: در دوران امام باقر (ع)، وسعت سرزمینی جامعه اسلامی زیاد شده بود و مواجه شدن با اهالی سرزمین‌های جدید، مسلمانان را با سوالات و شبهات جدید روبرو کرده بود که برای بسیاری از آن‌ها جواب نداشتند و آن امام بزرگوار با حضور فعالانه، به این سوالات پاسخ می‌دادند و مانع از ایجاد انحرافات اعتقادی در جامعه اسلامی می‌شدند.


آیت‌الله جنتی همچنین گفت: در نگاه امام باقر (ع) و در سیره آموزشی ایشان، حج جایگاه ویژه‌ای دارد که با فراهم آوردن زمینه اجتماع مسلمانان از اقصی نقاط جهان، می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای سطح بینش امت اسلام شود. حقیقتاً وجود این نگاه یکی از نیاز‌های امروز امت اسلام است و باید برای ایجاد آن تلاش کرد.


دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: بهره‌گیری و مغتنم دانستن فرصت‌ها و مجاهدت با آینده‌نگری درس مهمی است که ارادتمندان به امام باقر (ع) باید از ایشان فرابگیرند. نهاد‌های تبلیغی ما باید سیره تبلیغی امام باقر (ع) را تدوین کنند و آن را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.


وی این نکته را هم یادآور شد که امام باقر (ع) با رهنمود‌ها و هدایت‌های خویش باعث شدند، اقامه عزای امام حسین (ع) به یک حرکت اجتماعی جریان‌ساز تبدیل شود.


آیت‌الله جنتی در پایان صحبت‌هایش به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری که روز جمعه ۸ تیر برگزار خواهد شد هم اشاره کرد و بیان داشت: امیدواریم نامزد‌های انتخابات و طرفداران آن‌ها با رعایت موازین قانونی و آموزه‌های اخلاقی در تبلیغات انتخاباتی خود، زمینه‌ساز برگزاری انتخاباتی شایسته نظام مردم‌سالاری دینی شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار