رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اسرائیل: حزب الله از صبح امروز ۲۱۵ موشک شلیک کرده است

اسرائیل: حزب الله از صبح امروز ۲۱۵ موشک شلیک کرده است یک رسانه رسمی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که حزب الله از صبح امروز بیش از ۲۰۰ موشک به مناطق صهیونیست نشین شمال فلسطین اشغالی شلیک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که حزب الله از صبح امروز، ۲۱۵ موشک به شهرک‌های صهیونیست نشین شمال فلسطین اشغالی شلیک کرده است.

در پی حملات موشکی سنگین حزب الله به مناطق صهیونیست نشین، آتش سوزی‌های گسترده‌ای رخ داد که نشان دهنده اصابت موشک‌ها و عبور آنها از سامانه گنبد آهنین و ناکامی اشغالگران در رهگیری این موشک‌ها است.

حزب الله همچنین پایگاه میرون رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی را موشکباران کرد که منجر به آتش سوزی گسترده شد.

حملات موشکی همه جانبه حزب الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی در پی ترور و شهادت یکی از فرماندهان بزرگ این جنبش مقاومت لبنان در حمله رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

شهید حاج ابوطالب فرمانده یگان‌های نصر حزب‌الله لبنان شامگاه سه شنبه بیست و دوم خرداد در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به شهادت رسید. حزب الله با موشکباران گسترده مناطق صهیونیست نشین و شلیک صد‌ها موشک پاسخ کوبنده‌ای به این اقدام تروریستی داده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار