ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

تغییر در نحوه استفاده از سامانه‌های نسخه‌نویسی برای پزشکان

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از انتهای اردیبهشت ماه و به منظور افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک، ورود پزشکان و سایر درمانگران به این سامانه دو مرحله‌ای خواهد بود و پیامک حاوی گذرواژه (OTP) به تلفن همراه کاربران ارسال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 14
کد خبر: ۲۷۸۱۷۷
تغییر در نحوه استفاده از سامانه‌های نسخه‌نویسی برای پزشکان

به گزارش راهبرد معاصر، شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: از انتهای اردیبهشت، پزشکان و سایر درمانگران در سراسر کشور هنگام ورود به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی باید پیامک حاوی گذرواژه که به تلفن همراه آنها ارسال شده است را وارد کنند تا امکان صدور نسخه الکترونیکی فراهم شود.

غفاری با بیان اینکه این اقدام به منظور حفظ منافع بیمه شدگان و منابع سازمان تامین اجتماعی انجام شده است، افزود: در حال حاضر کاربران تنها با ثبت نام کاربری و گذر واژه ثابت که از پیش تعریف شده بود، وارد سامانه نسخه الکترونیک می‌شوند که این فرایند از امنیت مطلوبی برخودار نیست و در مواردی شاهد بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده از گذرواژه‌های کاربران بوده‌ایم که موجب بروز تبعات قانونی برای برخی از آنان شده بود.

وی افزود: پیرو اطلاع‌رسانی مکرر به شرکت‌های پشتیبان نرم افزاری نسخه نویسی، از سال گذشته احراز هویت دو مرحله‌ای ورود کاربران از طریق API به سامانه نسخه الکترونیک وارد فاز اجرایی شد و از انتهای اردیبهشت امسال این طرح در سراسر کشور اجرا می‌شود و پزشکان و سایر درمانگران برای نسخه‌نویسی باید حتما ً گذرواژه ارسال شده به گوشی خود را در سامانه وارد کنند.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی افزود: پیامک حاوی گذرواژه به همان شماره تلفنی که در زمان ثبت نام در سامانه نسخه الکترونیکی اخذ شده، ارسال می‌شود.

غفاری خاطرنشان کرد: برای پزشکان و درمانگرانی که به هر دلیل امکان استفاده از سامانه‌های بخش خصوصی را ندارند؛ سامانه نسخه نویسی سازمان تامین اجتماعی (EP) به آدرس ep.tamin.ir با تمام ظرفیت و به صورت رایگان قابل بهره برداری است. تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر