پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم

جلیلی: پیشرفت و جهش کشور نیازمند داشتن برنامه است

 نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر همزمانی آغاز به کار دولت چهاردهم و برنامه هفتم توسعه، لازمه جهش و پیشرفت کشور را داشتن برنامه و باور به آن دانست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛«سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری چهارشنبه شب (۲۳ خرداد ۱۴۰۳) در سومین روز تبلیغات نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» شبکه خبر، بر لزوم اجرای دقیق برنامه‌های توسعه تاکید کرد و گفت: اجرای برنامه‌ها نباید معطل بماند چرا که لازمه پیشرفت کشور داشتن برنامه و باورداشتن به آن است.

جلیلی درپاسخ به سوالی درباره اینکه در تدوین کدام یک از برنامه های توسعه نقش داشته است، اظهار اشت: در برنامه پنجم در بخش سیاسی و از برنامه ششم به دلیل اینکه عضو کمیته هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت هستم، همچنین برنامه هفتم توسعه را با دقت خوانده و بررسی کردم و حتی مواردی که مغایرت داشت را در هیات عالی نظارت مورد بحث قرار داده و اصلاح شد؛ از اینرو اشراف خوبی به برنامه هفتم توسعه دارم.

وی ادامه داد: همزمانی آغاز به کار دولت (چهاردهم) با آغاز برنامه هفتم، فرصت مغتنمی است که دولت کار خود را با برنامه‌ای که مورد وفاق است، آغاز کند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: در جهت انطباق سیاست‌های مقام معظم رهبری بررسی های لازم انجام شد که اجرای برنامه هفتم یک فرصت ارزشمند برای دولت جدید است.

جلیلی ادامه داد: اجرا شدن برنامه هفتم یک کار سلیقه ای نیست و این مهم به قانون تبدیل شده است و اگر بخواهیم کشور را در مسیر پیشرفت و جهش تولید قرار دهیم، باید این برنامه را دقیق و کامل اجرا کنیم.وی در بخش

دیگری از سخنان خود گفت: در اوایل اجرا شدن برنامه ششم در سال ۹۲ دولت وقت بیان کرد که اصلا این برنامه را قبول ندارم و در جلسات هماهنگی شرکت نکرد و ۳۰ درصد برنامه اجرا شد و در نهایت رشد منفی و صفر درصدی اوایل برنامه ششم داشتیم.

در سال ۹۲ که برنامهششم داشت نوشته می‌شد رئیس‌جمهور وقت گفت ما برنامه را دنبال نمی‌کنیم. حاصل آن این شد که در آن ۸ سال ۳۰ درصد از برنامه اجرا شد که آن هم مربوط به موضوعات روزمره بود.

جلیلی ادامه داد: برنامه هفتم یک برنامه مغتنمی است و دولت موظف به اجرا دقیق این برنامه است که در ۱۵ مورد به دولت اجازه داده شده است تا در ظرف یکسال و ۱۷ مورد را به دولت اجازه داده در ظرف ۶ ماه و همچنین هفت مورد در سه ماه و یک مورد را دولت باید در مدت ۲ سال اجرا کند.

  «سعید جلیلی»، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی»، «محمد باقر قالیباف»، «علیرضا زاکانی»، «مصطفی پورمحمدی» و «مسعود پزشکیان» داوطلبان تایید صلاحیت شده چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند.

روز گذشته نیز نخستین برنامه تلویزیونی «سعید جلیلی» در شبکه یک با برنامه تلویزیونی «با مردم» کلید خورد.

امروز چهارشنبه هم این نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نخستین سفر انتخاباتی خود به بیرجند رفت.

ستاد انتخابات سعید جلیلی «یک جهان فرصت، یک ایران جهش» را به عنوان شعار انتخاباتی این نامزد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم اعلام کرده است.

چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران برای انتخاب نهمین رئیس‌جمهور جمعه هشتم تیر ۱۴۰۳ در سراسر کشور و سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها برگزار می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار