دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد جزئیات ظرفیت پذیرش ۵ گروه آزمایشی کنکور اعلام شد شناسایی گروهک تروریستی در سیستان با سامانه ایرانی «سبب»

زوار اربعین امروز به مرز خسروی نیایند

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه از زوار اربعین خواست، امروز(جمعه) به مرز خسروی مراجعه نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 11
کد خبر: ۲۴۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرهنگ "محمدرضا آمویی" اظهار داشت: هم اکنون جمعیت زیادی از زائران در مرز خسروی حضور داشته و منتظر اعزام به کربلای معلی هستند.


وی تصریح کرد: همچنین تعداد قابل توجهی از زائران در آن سوی مرز و همچنین در داخل خاک ایران در صف انتقال به شهرهای نجف و کربلا هستند، لذا با توجه به این شرایط درخواست می‌شود دیگر زائران سفر خود را از مرز خسروی 24 ساعت به تاخیر بیندازند.


آمویی یادآور شد: مسئولان حاضر در قصرشیرین و مرز خسروی هم اکنون در حال ساماندهی زائران در موکب‌ها و استراحتگاه‌ها هستند تا بتوانند هرچه سریعتر شرایط اعزام آنها را فراهم کنند.

 

منبع: ایسنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار