این نوشیدنی‌ها را در هوای گرم مصرف نکنید-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

 این نوشیدنی‌ها را در هوای گرم مصرف نکنید

نوشیدن قهوه، چای غلیظ و نوشابه‌های شیرین شده در هوای گرم توصیه نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر آندری تیاگلنیکوف، کارشناس ارشد وزارت بهداشت مسکو، توضیح داد که چرا در هوای گرم نوشیدن قهوه، چای غلیظ و نوشابه‌های شیرین شده توصیه نمی‌شود.

تیاگلنیکوف می‌گوید: در هوای گرم نباید نوشابه‌های شیرین بنوشید، زیرا قند موجود در آن تشنگی را برطرف نمی‌کند، بلکه باعث کم‌آبی بدن فرد می‌شود و همچنین باعث دریافت کالری اضافه می‌گردد. علاوه براین، نباید در مصرف قهوه و چای زیاده روی کرد، زیرا این مایعات ادرارآور هستند که منجر به دفع مواد معدنی با ارزش از بدن می‌شود.

به گفته وی، مصرف انواع مشروبات الکلی اکیدا ممنوع است، زیرا باعث افزایش وزن قلب و عروق و به طور کلی بدن و در نتیجه فعالیت آن با تمام ظرفیت می‌شود. نوشیدن مشروبات الکلی در گرما همچنین می‌تواند منجر به حملات قلبی و سایر عواقب جدی سلامتی شود. به افراد سیگاری نیز توصیه می‌شود که از استعمال دخانیات خودداری کنند، زیرا اثر سمی تنباکو در گرما چندین برابر افزایش می‌یابد.

او می‌گوید: حجم آب مصرفی در دمای بالا افزایش می‌یابد، هر فرد بسته به وزن، فعالیت و دمای هوا، استاندارد آب مصرفی خود را دارد، اما توصیه کلی این است که روزانه حداقل ۲.۵ لیتر آب بنوشید، یعنی هر ساعت حدود ۱۰۰ میلی لیتر نوشیده شود تا بار کلیه‌ها افزایش نیابد، این مقدار باید در هنگام فعالیت بدنی شدید افزایش یابد.

به گفته وی می‌توان آب لیمو یا نعناع را به آب اضافه کرد.

وی می‌گوید: می‌توان دمنوش گیاهی و آب میوه‌های شیرین نشده مصرف کرد، آب معدنی نیز باید به صورت دوز مصرف شود، زیرا دارای املاح است. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر