اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

ثبت دمای عجیب در برخی مناطق کشور

رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به ثبت دمای هوای عجیب در برخی مناطق کشور، گفت:‌ آذر امسال گرم‌ترین ماه ۳۳ سال اخیر در پاییز بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سحر تاجبخش با یادآوری این‌که سال 2023 میلادی دمای زمین برای نخستین بار 1.5 درجه سانتی گراد گرمتر از دمای انقلاب صنعتی بود، اظهار کرد: طی نیم قرن اخیر دما در ایران حدود 4دهم درجه در هر دهه افزایش یافت.

 

وی با بیان این‌که امسال گرمترین آذر ایران در 33 سال اخیر تجربه شد، افزود:دمای بعضی از ایستگاه های هواشناسی کشور نظیر پارس آباد در شمال غربی ترین منطقه کشور به حدود 20 درجه سلسیوس رسید که این یک رکورد بسیار عجیب برای کشور به‌شمار می رود.

 

وی با اشاره به این که بر اساس گزارش‌های بین‌المللی بیشترین افزایش دما بین سال‌های 1991 تا 2022 میلادی ابتدا در اروپا و سپس در آسیا روی داده است، بیان کرد:‌یکی از مهمترین پیامدهای افزایش دما و تغییراتی که بین جو و اقیانوس رخ داده، روند افزایش مخاطرات حدی است که در بارش‌های تابستانه سال گذشته پاکستان و 23 استان کشور ما به خوبی دیده شد.

 

رئیس سازمان هواشناسی گفت:‌ 2 راهکار اصلی برای مواجهه با تغییر اقلیم از سوی سازمان جهانی هواشناسی و هیئت بین دولتی تغییر اقلیم پیشنهاد شده که یکی کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و دیگری سازگاری است. باید در حوزه های مدیریت منابع آب، کشاورزی و صنعت که از مهم‌ترین بخش های مصرف آب است، مقوله سازگاری با تغییر اقلیم را رعایت کنیم.

 

تاجبخش اضافه کرد: باید بتوان از ظرفیت زیستی در حوزه های مختلف کشور به ویژه در حوزه کشاورزی که بیشترین منابع آب ما در آنجا مصرف می شود، استفاده کرد تا بتوانیم مدیریت بهتری برای آبهای شیرین کشور داشته باشیم./ تسنیم

ارسال نظر