ادغام کامل تمامی واحد‌های نظامی سوریه در وزارت دفاع وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دست‌یابی به یک توافق حمایت می‌کنیم شهباز شریف: از تلاش‌های تهران در کاهش تنش‌ها میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو، قدردانی می‌کنیم ترامپ: دوشنبه با پوتین و زلنسکی تماس خواهم گرفت اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم تاکید بیانیه پایانی اجلاس بغداد بر محوریت قضیه فلسطین و حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل در دوحه چین از پهپاد‌های نامرئی پرنده‌نما رونمایی کرد بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد

تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه

 شورای اروپا امروز (دوشنبه) تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه در رابطه با الحاق شبه جزیره کریمه به خاک این کشور را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۲۴۵۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر شد، آمده است که این تحریم‌ها تا ۲۳ ژوئن ۲۰۲۵ (۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید خواهد شد. تحریم‌های اتحادیه اروپا علاوه بر ممنوعیت صادرات و واردات کالا در شبهه جزیره کریمه، مبادلات مالی در این منطقه را نیز هدف قرار داده است.

اتحادیه اروپا و غرب از مارس ۲۰۱۴ که روسیه با برگزاری همه‌پرسی کریمه را خاک خود الحاق کرد، مسکو را تحریم کرده است.

شورای اروپا تاکید دارد که الحاق کریمه به روسیه را به رسمیت نمی‌شناسد و شبه جزیره کریمه را همچنان بر اساس رای سازمان ملل متحد جزو خاک اوکراین می داند.

منطقه کریمه واقع در ساحل دریای سیاه ۲۷ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و بر اساس نتایج سرشماری سال ۲۰۱۴، یک میلیون و ۴۹۲ هزار روس، ۳۴۴ هزار اوکراین تبار و ۲۳۳ هزار تاتار تبار دارد.

اختلافات روسیه و اوکراین که با یکدیگر پیوندهای تاریخی و مذهبی گسترده ای دارند از سال ۲۰۱۴ و پس از وقوع تغییرات در اوکراین که کی‌یف از آن به عنوان «انقلاب» و روس‌ها از آن به عنوان «کودتا» یاد می‌کنند، آغاز شد. مردم شرق اوکراین و شبه جزیره کریمه پس از این اتفاق، دست به مخالفت با دولت مرکزی در کی‌یف زدند.

با توجه به حضور نظامی روسیه در کریمه، کرملین امنیت برگزاری همه پرسی در شبه جزیره کریمه را فراهم کرد و مردم این منطقه که اکثر آنان را روس زبانان متمایل به مسکو تشکیل می‌دادند، رای به استقلال از اوکراین و سپس درخواست پیوستن به روسیه را دادند که با موافقت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اجرایی شد.

اتحادیه اروپا از اسفندماه ۱۴۰۰ نیز به بهانه جنگ در اوکراین تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو وضع کرده و با اتخاذ مواضع ضد روسی، ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی برای جبهه کی‌یف، به تنش‌ها و درگیری‌ها دامن زده است. بر اساس گزارش‌ها اتحادیه اروپا درصدد وضع تحریم های جدیدی است که تجارت نفت روسیه در اروپا را محدودتر کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار