ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سربازان کره شمالی از خط مرزی بین دو کره عبور کردند

سربازان کره شمالی از خط مرزی بین دو کره عبور کردند رسانه‌های کره جنوبی اعلام کردند که در پی انفجار مین در منطقه مرزی بین دو کره چند نظامی کره شمالی زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه افزایش تنش‌ها در شبه‌جزیره کره، رسانه‌های کره جنوبی اعلام کردند که چند نظامی کره شمالی در منطقه مرزی بین دو کره بر اثر انفجار مین مجروح شدند.

 

خبرگزاری «یونهاپ» کره جنوبی این خبر را به نقل از ستاد مشترک ارتش کره جنوبی منتشر کرده است؛ ستاد مشترک ارتش کره جنوبی جزئیات بیشتری درباره این حادثه اعلام نکرده، ولی منطقه مرزی بین دو کره کاملاً مین‌گذای‌شده است.

 

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی همچنین مدعی شده که سربازان کره شمالی که در منطقه مرزی حضور دارند امروز سه‌شنبه برای دقایقی از مرز بین دو کشور عبور کردند و پس از شلیک هشدار نیروهای کره جنوبی به پایگاه‌های خود برگشتند.

 

به گفته ارتش کره جنوبی این دومین بار است که سربازان کره شمالی از خط مرزی بین دو کشور عبور می‌کنند. یکی از مقامات ستاد مشترک نیروهای مسلح کره جنوبی گفته که «ارزیابی ما این است که این حادثه تصادفی بوده و نه عمدی.»

 

هفته پیش نیز ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد که پس از عبور چند تن از سربازان کره شمالی از مرز نظامی دو کشور، نیروهای ارتش سئول مجبور به شلیک هشدار شدند. «لی سونگ‌جون» سخنگوی ستاد مشترک ارتش کره جنوبی دراین‌باره مدعی شد که به باور وی، عبور از خط مرزی تعمدی نبوده زیرا منطقه نظامی حدفاصل دو کره مملو از پوشش گیاهی و جنگل و در نتیجه هر نوع علامت‌گذاری و مرزبندی و جاده‌ای به سختی قابل تشخیص است.

 

وی افزود: آنها بلافاصله پس از هشدار بلندگوی ارتش و همچنین شلیک هشدار، به سمت مرزهای شمالی بازگشتند و هیچ تحرک غیر عادی وجود نداشت.

 

این حادثه پس از آن رخ داده که کره جنوبی مدعی ورود و تخلیه صدها بالون حاوی زباله و فضولات به حریم هوایی و خاکی سئول شده است. سئول در واکنش، توافق بین‌کره‌ای مصوب سال ۲۰۱۸ را به حالت تعلیق درآورد و فعالیت‌های نظامی خود از جمله نصب و راه‌اندازی مجدد بلندگوهای تبلیغاتی و تحریک‌آمیز را در اطراف نواحی مرزی از سر گرفت.

 

کیم یو جونگ، معاون وزارت ارتباطات و عضو کمیسیون امور دولتی کره شمالی که به دست راست کیم جونگ اون، رهبر این کشور نیز شهرت دارد، درباره اقدام کره جنوبی هشدار داده و گفته است: «اقدام اخیر کره جنوبی در استقرار بلندگوهای پرقدرت در مرز دو کره و پخش اعلامیه مقدمه‌ای ورود به موقعیتی بسیار خطرناک است.»

 

کره شمالی و جنوبی به‌رغم توقف جنگ (۱۹۵۰- ۱۹۵۳)، از لحاظ فنی همچنان در وضعیت جنگی به سر می‌برند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار