وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

پاسخ قاطع انصارالله به تهدیدات آمریکا

پاسخ قاطع انصارالله به تهدیدات آمریکا دفتر سیاسی انصارالله با محکوم کردن استانداردهای دوگانه آمریکا و متحدان آن در برابر حقوق ملت‌ها تاکید کرد عملیات‌های یمن تنها در صورتی متوقف می‌شود که تجاوز به غزه و محاصره این منطقه به طور کامل پایان یابد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیه‌ای در پاسخ به تهدیدات آمریکا علیه این جنبش اعلام کرد: عملیات‌های نظامی یمن در دریای سرخ و خلیج عدن ادامه دارد و توقف این عملیات‌ها وابسته به پایان دادن به تجاوزات رژیم اشغالگر علیه غزه و رفع کامل محاصره این منطقه است.

 

دفتر سیاسی جنبش انصارالله در پاسخ به تهدیدات واشنگتن برای محاکمه یمنی‌ها به دلیل عملیات‌هایی که در حمایت از مردم فلسطین انجام می‌دهند تاکید کرد: عملیات نظامی ما اخلاقی است و با هدف دفاع از حقوق و آزادی انسان‌ها انجام می‌شود.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: عملیات‌های نظامی یمن متوقف نخواهد شد؛ مگر اینکه تجاوز به غزه متوقف شود و محاصره‌ای که علیه فلسطینیان در این منطقه تحمیل شده به طور کامل رفع گردد. هدف آمریکا از توصیف عملیات‌های یمن به عنوان «عملیات‌های تروریستی» و ادعای اینکه «هیچ ارتباطی میان این عملیات‌ها با آنچه که در غزه می‌گذرد؛ وجود ندارد»، منحرف کردن افکار عمومی از تروریسم واقعی است که اسرائیل با حمایت آمریکا در غزه انجام می‌دهد.

 

دفتر سیاسی انصارالله تصریح کرد: خواسته‌های ما عادلانه، منطقی و روشن است. تجاوز به غزه را متوقف کنید، محاصره این منطقه را بردارید و بعد از آن عملیات‌های نظامی ما متوقف خواهد شد. مجدداً تاکید می‌کنیم که یمن به مبارزه خود برای پایان دادن به سیاست استانداردهای دوگانه در قبال حقوق بشر و آزادی انسان‌ها ادامه خواهد داد؛ استانداردهای دوگانه‌ای که آمریکا و هم‌پیمانان آن در راستای منافع خود اتخاذ می‌کنند.

 

پیش از این «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی ایالات متحده در مصاحبه با روزنامه‌نگاران گفته بود: ما به همکاری با شرکای خود در سراسر جهان ادامه خواهیم داد تا یمنی‌ها را در قبال اقداماتشان پاسخگو بدانیم و به هدف قرار دادن یمنی‌ها برای کاهش توانایی آنها در تجدید قدرت و ذخایرشان ادامه خواهیم داد.

 

جان کربی همچنین در اظهاراتی گستاخانه مدعی شد:عملیات‌های یمنی‌ها ارتباطی به حمایت از مردم فلسطین ندارد و عملیات‌هایی تروریستی است که باید همین الان متوقف شود.

 

این درحالی است که شب گذشته مدیریت فرودگاه الحدیده در غرب یمن اعلام کرد که ائتلاف متجاوز آمریکایی-انگلیسی با هدف توقف حمایت‌های یمن از مردم فلسطین تاکنون بیش از 30 بار به این فرودگاه حمله هوایی کرده است.

 

ائتلاف آمریکایی-انگلیسی در 28 آذر ماه 1402 برای مقابله با عملیات‌های ارتش یمن و شکست محاصره دریایی رژیم اسرائیل تشکیل شد؛ هر چند بر روی کاغذ 10 کشور به عضویت این ائتلاف در آمدند، اما در عمل تنها انگلیس و آمریکا در حملات مشارکت دارند.با این حال ادامه حملات هوایی ائتلاف آمریکایی-انگلیسی به یمن در حالی انجام می‌شود که این حملات همچنان ناکام از توقف عملیات‌های ارتش یمن است و تغییری در رویکرد یمن برای حمایت از مردم فلسطین ایجاد نکرده است.

 

در این راستا پایگاه خبری آکسیوس روز شنبه به نقل از یک گزارش اطلاعاتی آمریکایی خبر داد که واشنگتن و همپیمانانش در توقف حملات جنبش انصارالله در دریای سرخ و خلیج عدن با شکست مواجه شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار