سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

بذرپاش: پروژه راه آهن رشت کاسپین فردا به بهره برداری می‌رسد

بذرپاش: پروژه راه آهن رشت کاسپین فردا به بهره برداری می‌رسد وزیر راه و شهرسازی از افتتاح پروژه راه آهن رشت کاسپین با حضور سرپرست ریاست جمهوری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی روز چهارشنبه در حاشیه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: پروژه راه آهن رشت کاسپین پنجشنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ با حضور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری به بهره برداری میرسد که اتفاق بی سابقه در تاریخ کشور است و در نقش کریدوری جمهوری اسلامی کمک کننده است.


وی در ادامه گفت: رشد تولید مسکن و ساختمان در ۱۴۰۲ مثبت۷.۱شد و این عددی کم سابقه در تاریخ کشور است. این در حالی است که در ابتدای دولت رشد منفی ۱۳ درصد را شاهد بودیم این مقایسه نشان می‌دهد در دولت شهید رئیسی چه اقداماتی در این زمینه انجام شده است .


بذرپاش با بیان اینکه در ۳ ماهه امسال ۵۵ درصد رشد ترانزیت داشتیم، خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ نیز رشد ۵۸ درصدی داشتیم. رشد ترانزیت جاده ای در سه ماهه امسال ۶۹ درصد رشد داشت. جان باختگان سوانح جاده ای که باید حداکثر تلاش برای کاهش آن داشته باشیم در فروردین و اردیبهشت با کاهش ۱۰ درصدی سوانح فوتی روبرو شد طبق برنامه باید این شاخص سالی ۱۰ درصد کاهش یابد این موضوع آروزی سالهای سال است.


وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به ادعاهای خلاف واقع در مناظرات انتخاباتی، بیان کرد: عدد نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۶۵۳ هزار عبور کرده و ۵۶۰ هزار واحد تحویل مردم شده است. از آبان سال ۱۴۰۰ تاکنون ۲ میلیون و ۵۶۳ هزار واحد آغاز ساخت داشتیم که عدد کم سابقه ای در بخش مسکن سازی کشور است و امیدواریم در دولت بعدی با این شتاب ادامه یابد. 


وی اظهار کرد:در حوزه مسکن روستایی از ۵۵۰ هزار مسکنی که ساخت آن اغاز شده ۳۰۰ هزار واحد تحویل شده و این روند ادامه می باید و امیدواریم تا آخر سال به ۸۰۰ هزار واحد برسد.


بذرپاش با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری در خصوص آزاد سازی نرخ بلیت گفت: صدور پروانه بافت فرسوده از ۲۹۰ هزار عدد عبور کرد دیوان عدالت اداری برای آزادسازی نرخ بلیت پروازهای داخلی حکم داده؛ ما اعتراض کردیم این حکم وارد نیست و دستور توقف این حکم لغو شده بنابراین با این حکم دیوان، نظام عرضه و تقاضا نرخ را تعیین می کند، نامه دادیم تا در سران قوا مطرح شود.


وی افزود: مصالح کشور اقتصا نمی کند در بازاری که محدودیت عرضه داریم وارد نیست وقتی ناترازی جدی در عرضه و تقاضا در بخش هوایی داریم و هنوز ناوگان تا میزان تقاضا فاصله دارد موافق نرخ گذاری در بلیت هستیم معتقدیم شورای عالی هواپیمایی می تواند نرخ گذاری کند البته به قانون تمکین می کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار