آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

اتباع خارجی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند

اتباع خارجی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند رئیس سازمان ملی مهاجرت با اشاره به اجرای طرح سپرده‌گذاری اتباع خارجی در بانک‌ها، گفت: این افراد می‌توانند از همه خدمات بانکی از جمله دریافت تسهیلات بهره‌مند شوند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 20
کد خبر: ۲۴۶۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالله مبینی با اشاره به اجرای طرح سپرده گذاری اتباع خارجی، اظهار داشت: این طرح فقط شامل مهاجران و اتباع قانونی است که توسط جمهوری اسلامی مورد پذیرش قرار گرفته‌اند و دارای مشخصات هویتی هستند.

وی اضافه کرد: طبق این طرح، اتباع نیز پس از سپرده‌گذاری همانند شهروندان دیگر مجاز خواهند بود از همه خدمات بانکی از جمله دریافت تسهیلات طبق قوانین بانکی برخوردار شوند.

 

به گفته رئیس سازمان ملی مهاجرت، طرح سپرده‌گذاری اتباع اقدام نوینی در نظام اقتصادی و مالی کشور است و از سوی دیگر نیز محیط امنی را برای سرمایه‌گذاری مهاجران و اتباع مجاز در کشور ایجاد می‌کند تا مورد برخی سودجویی‌ها قرار نگیرند.

 
طرح جذب و مدیریت منابع مالی و سپرده گذاری اتباع و مهاجرین خارجی در زنجیره‌های تولید کشور از جمله سیاست های نظام جمهوری اسلامی برای ساماندهی سرمایه‌ها و منابع مالی اتباع است که از سال ۱۴۰۲ آغاز شد.

طبق این طرح، همه اتباع خارجی می‌توانند در مرحله نخست در بانک ملی صاحب حساب بانکی با مشخصات خود شوند و از همه خدمات بانکی از جمله کارت‌های بانکی و استفاده از بانکداری الکترونیک بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان ملی مهاجرت ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ در گفت‌و گو با ایرنا بر ممنوعیت فعالیت و سکونت اتباع خارجی در استان‌های ممنوعه تاکید کرد و گفت: طرح سرمایه‌گذاری اتباع و برخورداری از امکانات بانکی شامل استان‌های ممنوعه نمی‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار