ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد

استعفای مقام وزارت خارجه آمریکا در مخالفت با سیاست‌های حمایتی بایدن از اسرائیل

استعفای مقام وزارت خارجه آمریکا در مخالفت با سیاست‌های حمایتی بایدن از اسرائیل «اندرو میلر» از مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا و از منتقدان سیاست‌های حمایتی دولت بایدن از رژیم صهیونیستی از مقام خود کناره‌گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن پست نوشت که میلر معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور اسرائیل-فلسطین از منتقدان رویکرد حمایتی دولت جو بایدن از اسرائیل در بحبوحه جنگ با فلسطین است و کسانی که او را می‌شناسند وی را از حامیان پیشتاز حقوق فلسطینی‌ها و حق آنها برای داشتن یک کشور مستقل توصیف می‌کنند.

 

میلر البته به همکاران خود گفته که در طول جنگ هشت ماه اسرائیل علیه غزه به ندرت با خانواده خود دیدار کرده است و به همین دلیل از سمتش کناره‌گیری می‌کند و اگر به خاطر این مساله نبود ترجیح می‌داد در جایگاهش بماند «برای چیزی که به آن باور دارد» مبارزه کند.

 

استعفای میلر در حالی است که پیشتر دستکم هشت مقام دولت بایدن در اعتراض به جنگ اسرائیل علیه غزه از سمت خود کناره‌گیری کردند. اما اهمیت استعفای میلر از آن جهت است که وی مهمترین فرد در سیاستگذاری‌های دولت آمریکا در قبال اسرائیل و فلسطین به شمار می‌آید.

 

متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفتگو با واشنگتن پست استعفای اندرو میلر را تایید و اظهار کرد: اندرو هر روز تجارب و دیدگاه‌های دقیقی را مطرح می‌کرد.

 

یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است، گفت: میلر تلاش کرد تا آمریکا از اهرم فشار خود بر اسرائیل از جمله در زمینه حمایت‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی و دیپلماتیک به طرز موثرتری استفاده کند.میلر همیشه معتقد بود که آمریکا باید از حقوق فلسطینی‌ها و تشکیل کشور فلسطین حمایت کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار