اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد

جواد اوجی وزیر نفت در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان محیط زیست و سخنگوی دولت، گفت: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  جواد اوجی وزیر نفت در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان محیط زیست و سخنگوی دولت، گفت: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد.


وی افزود: با استفاده از توان داخلی این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسید  پروژه‌هایی که بیش از ۱۰ سال پیشرفت لاک‌پشتی داشتند و بلاتکلیف بود. 


 اوجی تاکید کرد: بیش از ۱۵۵ پروژه نیمه تمام به ارزش ۳۴ میلیاردر دلار با استفاده از توان داخلی به بهره‌برداری رسید و پروژه‌هایی تکمیل شد که بیش از ۱۰ سال پیشرفت لاک‌پشتی داشتند و بلاتکلیف بود.


وزیر نفت ادامه داد: ارزآوری برای کشور در دولت سیزدهم انجام شد که مغفول مانده بود. جمع‌آوری گازهای مشعل، توسعه میادین مشترک نفتی، ذخیره سازی گاز که در دولت قبل مورد بی‌توجهی بود، در دستور کار قرار گرفت.


اوجی تاکید کرد: سابقه نداشته که در زمستان نیروگاه‌های ما به مشکل سوخت بخورند. تولید گاز کاهش پیدا کرده بود. مجوز‌ها را گرفتیم اما یک کشتی هم برای خرید و نگهداری مخازن و میعانات نفت اتفاق نیافتاد.


وی افزود: ما سالانه ۴۶۰ میلیون دلار بابت خرید و اجاره این کشتی‌ها هزینه می‌دادیم. از مهر ۱۴۰۰ چیزی به میعانات یا نفت روی آب اضافه نشد. تا پایان سال ۱۴۰۰ و اوایل سال ۱۴۰۱ هیچگونه میعانات گازی و نفت سنگین و فوق سنگین روی آب نداشتیم. 


وزیر نفت عنوان کرد: در زمستان ۱۴۰۰ با توجه به ناترازی در بحث گاز نه قطعی گاز نیروگاه‌ها رقم خورد و نه قطعی گاز در حوزه صنایع و بخش خانگی./ تسنیم

ارسال نظر