ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

صهیونیست‌ها پیشنهاد کمک اوکراین را نپذیرفتند

صهیونیست‌ها پیشنهاد کمک اوکراین را نپذیرفتند اوکراین به صهیونیست‌ها پیشنهاد داده است در ازای دریافت تسلحیات مدرن، به آنها برای دفع پهپاد‌های حزب‌الله کمک کند، اما با مخالفت تل‌آویو روبرو شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که اوکراین به اسرائیل پیشنهاد کمک در جنگ علیه پهپاد‌های حزب‌الله  را داده است، اما تل آویو به دلیل  شرط کی‌یف این پیشنهاد را نپذیرفت.

 

براساس گزارش سما الاخباریه، این شبکه تلویزیونی اعلام کرد که اوکراین قصد داشت کارشناسان صهیونیستی را به این کشور دعوت کند تا بتوانند پهپاد‌ها را مطالعه کنند و سیستم‌های ضد پهپاد خود را آزمایش کنند و در مقابل، کی یف می‌خواست به تسلیحات مدرن صهیونیست‌ها دست یابد.

 

کانال ۱۲ تایید کرد که رژیم علیرغم درخواست‌های زیادی که تل آویو از کی یف دریافت کرد، این ایده را جدی نگرفت و به نادیده گرفتن آنها ادامه داد.

 

از سویی دیگر روزنامه هاآرتص در گزارشی فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف می‌کند که توانایی مطلق برای مقابله با پهپاد‌های پرتاب شده توسط حزب الله به صورت روزانه ندارد.

 

به نوشته این روزنامه، ارتش رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ صد‌ها پهپاد تهاجمی و شناسایی را سرنگون کرده است، اما میزان موفقیت در رهگیری پهپاد‌ها به میزان رهگیری گلوله‌های موشکی پرتاب شده از نوار غزه نزدیک نیست و اشغالگران تاکنون شکست‌های زیادی را از طرف حزب‌الله متحمل شدند.

 

در همین راستا شبکه آمریکایی سی ان ان به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که آمریکا نگران پیروزی حزب‌الله بر گنبد آهنین رژیم صهیونیستی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار