بقائی: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب و تناقض آشکار نیست دیدار عراقچی و وزیر خارجه فرانسه در سازمان ملل جزئیات دیدار اردوغان و ترامپ واکنش حماس به سخنان ابومازن علیه مردم و مقاومت فلسطین وزارت خارجه آمریکا: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم انصارالله یمن: کل جهان متوجه نقش ایران در دفاع از مظلومان شده‌اند بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره گفت‌وگوی لاوروف و روبیو غریب آبادی: با سفرای چین و روسیه در مورد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بحث کردیم/ درباره اقدام هماهنگ علیه تلاش‌های اروپا برای بازگرداندن تحریم‌ها، توافق شد پزشکیان در دیدار با مکرون: آماده‌ایم که در چارچوبی قابل قبول، با طرف‌های اروپایی در بحث هسته‌ای گفت‌و‌گو کنیم دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر نروژ ویتکاف: آمریکا مایل به مذاکره با ایران است اکسیوس: ترامپ چارچوبی برای پایان جنگ غزه به سران عرب ارائه داده است جولانی خواستار گفت‌و‌گو با رژیم اسرائیل شد مکرون درباره دیدار با پزشکیان: توافق همچنان ممکن است، تنها چند ساعت باقی مانده؛ بستگی دارد که تهران به شرایط مشروعی که ما تعیین کرده‌ایم، پاسخ دهد در دیدار سران کشور‌های عربی و اسلامی با ترامپ چه گذشت؟

ارتش رژیم صهیونیستی:سه پهپاد حزب‌الله سرنگون شد

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه مدعی شد که سه پهپاد حزب‌الله را که به سوی سکوی گازی «کاریش» در شرق دریای مدیترانه در حرکت بوده‌اند را سرنگون کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 02
کد خبر: ۱۴۰۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر یک منبع صهیونیستی به خبرگزاری رویترز گفت که نیروی هوایی و دریایی این رژیم به رهگیری و سرنگونی این پهپادها پرداخته‌اند.

بر اساس گفته این منبع، پهپادهایی که حزب‌الله به این منطقه گسیل داشته، غیرمسلح بوده‌اند.

میدان گازی کاریش مورد مناقشه لبنان و رژیم صهیونیستی است. دو روز پیش دو کشتی حفاری متعلق به رژیم صهیونیستی به سوی خط مرزی مورد منازعه تجاوز کرده و یکی از آن‌ها نیز از این خط به اندازه چند مایل عبور کرد.


سکوی گازی کاریش

تل آویو مدعی است که میدان گازی کاریش، در آب‌های مورد مناقشه نیست بلکه در منطقه اقتصادی انحصاری رژیم صهیونیستی واقع شده است. 15 خرداد گذشته نیز، کشتی حفاری وابسته به شرکت انرژین وارد منطقه مورد منازعه مذکور شده بود که با واکنش و محکومیت گسترده از سوی بیروت همراه شد.

از سوی دیگر، برخی منابع در یونیفل به روزنامه الاخبار اعلام کردند که کشتی‌های جنگی آمریکا به میدان کاریش رسیده‌اند و اقداماتی را برای محافظت از سکوی شناور در این میدان انجام داده‌اند. 

از اکتبر سال ۲۰۲۰ مذاکرات فنی میان رژیم صهیونیستی و لبنان برای حل اختلافات مرزی دریایی با میانجی‌گری آمریکا آغاز شد. در ماه می گذشته لبنان به خاطر محاسبات اشتباهاتی پیشین، منطقه مورد منازعه را از خط ۲۳ به خط ۲۹ تغییر داد و این منطقه مورد مناقشه به ۱۴۰۰ کیلومتر رسید./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار