اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

صهیونیست‌ها پیشنهاد کمک اوکراین را نپذیرفتند

صهیونیست‌ها پیشنهاد کمک اوکراین را نپذیرفتند اوکراین به صهیونیست‌ها پیشنهاد داده است در ازای دریافت تسلحیات مدرن، به آنها برای دفع پهپاد‌های حزب‌الله کمک کند، اما با مخالفت تل‌آویو روبرو شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که اوکراین به اسرائیل پیشنهاد کمک در جنگ علیه پهپاد‌های حزب‌الله  را داده است، اما تل آویو به دلیل  شرط کی‌یف این پیشنهاد را نپذیرفت.

 

براساس گزارش سما الاخباریه، این شبکه تلویزیونی اعلام کرد که اوکراین قصد داشت کارشناسان صهیونیستی را به این کشور دعوت کند تا بتوانند پهپاد‌ها را مطالعه کنند و سیستم‌های ضد پهپاد خود را آزمایش کنند و در مقابل، کی یف می‌خواست به تسلیحات مدرن صهیونیست‌ها دست یابد.

 

کانال ۱۲ تایید کرد که رژیم علیرغم درخواست‌های زیادی که تل آویو از کی یف دریافت کرد، این ایده را جدی نگرفت و به نادیده گرفتن آنها ادامه داد.

 

از سویی دیگر روزنامه هاآرتص در گزارشی فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف می‌کند که توانایی مطلق برای مقابله با پهپاد‌های پرتاب شده توسط حزب الله به صورت روزانه ندارد.

 

به نوشته این روزنامه، ارتش رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ صد‌ها پهپاد تهاجمی و شناسایی را سرنگون کرده است، اما میزان موفقیت در رهگیری پهپاد‌ها به میزان رهگیری گلوله‌های موشکی پرتاب شده از نوار غزه نزدیک نیست و اشغالگران تاکنون شکست‌های زیادی را از طرف حزب‌الله متحمل شدند.

 

در همین راستا شبکه آمریکایی سی ان ان به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که آمریکا نگران پیروزی حزب‌الله بر گنبد آهنین رژیم صهیونیستی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار