ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد

سقوط راکت ماهواره‌بر چینی بر روی منطقه‌ای مسکونی

سقوط راکت ماهواره‌بر چینی بر روی منطقه‌ای مسکونی براساس ویدئویی که در شبکه اجتماعی چینی «ویبو» فراگیر شده، بقایای پیشران یک موشک چینی در نزدیکی یک منطقه پرجمعیت در این کشور سقوط کرده است، اما گزارشی از آسیب جانی تاکنون منتشر نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ موشک لانگ مارچ دوسی (Long March ۲ C)، حامل ماهواره SVOM، از مرکز پرتاب ماهواره شیچانگ (Xichang) در ساعت ۳:۰۰ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۰:۳۰ به وقت ایران) در روز ۲۲ ژوئن (دوم تیر) پرتاب شد.

به نقل از اسپیس‌نیوز، با وجود پرتاب موفقیت آمیز، ویدئویی که در شبکه اجتماعی ویبو فراگیر شده نشان می‌دهد که بقایای موشک اندکی پس از پرتاب بر فراز یک منطقه پرجمعیت سقوط کرد. ماموریت SVOM، همکاری بین اداره ملی فضایی چین (CNSA) و مرکز ملی مطالعات فضایی فرانسه (CNES بود که با هدف بررسی تشعشعات پرانرژی ناشی از انفجار‌های پرتو گاما با استفاده از ابزار‌های علمی پیشرفته فرانسوی و چینی به فضا پرتاب شد. این ابزار‌های علمی شامل تلسکوپ میکروکانالی اشعه ایکس (MXT) و یک تلسکوپ تخصصی متمرکز بر اشعه ایکس است.

انفجار‌های پرتو گاما انفجار‌های شدید انرژی الکترومغناطیسی هستند که تصور می‌شود در هنگام مرگ ستارگان عظیم یا برخورد بین آنها رخ می‌دهد. درک این پدیده‌ها می‌تواند درکی در مورد تکامل ستاره‌ها و تشکیل سیاهچاله‌ها ارائه دهد.

سقوط پیشران موشک در نزدیکی شهرستان گایدینگ در استان گوئیژو چین رخ داده است.

با سقوط این بقایا از آسمان، مردم در منطقه برای حفظ ایمنی خود در حال فرار هستند. موشک لاگ مارچ دوسی از پیشرانه هایپرگولیک، تتروکسید نیتروژن و دی متیل هیدرازین نامتقارن (UDMH) استفاده می‌کند که سمی هستند و در صورت تماس می‌توانند خطراتی برای سلامتی ایجاد کنند.

مقامات معمولا هشدار می‌دهند و مناطقی را که در معرض خطر تلقی می‌شوند در طول پرتاب‌ها تخلیه می‌کنند تا صدمات احتمالی را کاهش دهند. پرتاب SVOM بیست و نهمین پرتاب چین در سال را رقم زد که بخشی از یک برنامه گسترده‌تر برای انجام حدود ۱۰۰ پرتاب در سال ۲۰۲۴، از جمله ماموریت‌های تجاری است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار