رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

لبنان‌ مقاله نشریه انگلیس ضد حزب الله را سراسر کذب خواند

لبنان‌ مقاله نشریه انگلیس ضد حزب الله را سراسر کذب خواند وزیر اطلاع رسانی و ارتباطات لبنان مقاله مطرح شده در نشریه کشور انگلیس علیه حزب الله را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، صهیونیست‌ها تسلط زیادی بر جریان رسانه‌های بزرگ در جهان دارند و از این ابزارها به منظور فریب افکار عمومی و نیز حمله به دشمنان خود بهره می‌گیرند. فرو رفتن پای تل آویو در باتلاق جنگ غزه و ناتوانی در مقابله با حزب الله، جنگ رسانه‌ای صهیونیست‌ها را تشدید کرد است.

 

بر این اساس، نشریه کشور انگلستان با عنوان تلگراف در جدیدترین گزارش خود ادعاهای کذبی علیه جنبش حزب الله مطرح کرده که این امر واکنش مقامات رسمی بیروت را به همراه داشت.

 

زیاد مکاری، وزیر اطلاع رسانی و ارتباطات لبنان امروز در واکنش به گزارش این نشریه اعلام کرد: ادعای تلگراف درباره اینکه حزب الله اقدام به ذخیره سازی تسلیحات خود در فرودگاه بین المللی بیروت می‌کند فاقد اعتبار بوده و دروغی بیش نیست.

 

وی افزود: ما به دلیل نگرانی از امنیت کشور و امنیت شهروندان و بازدیدکنندگان از لبنان این مقاله را محکوم کرده و آن را مغایر با اصول و اخلاق روزنامه نگاری می‌دانیم. ما امیدواریم تنها به تقبیح این گونه مقالات بی اعتبار بسنده نشده و مقاصد پشت پرده انتشار چنین مطالبی افشا شود.

 

این وزیر لبنانی از تمامی خبرنگاران بین المللی و داخلی خواست فردا صبح در فرودگاه بین المللی رفیق حریری بیروت حضور یابند تا به چشم خود به کذب بودن ادعاهای نشریه تلگراف انگلیس واقف شوند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار