تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

لبنان‌ مقاله نشریه انگلیس ضد حزب الله را سراسر کذب خواند

لبنان‌ مقاله نشریه انگلیس ضد حزب الله را سراسر کذب خواند وزیر اطلاع رسانی و ارتباطات لبنان مقاله مطرح شده در نشریه کشور انگلیس علیه حزب الله را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، صهیونیست‌ها تسلط زیادی بر جریان رسانه‌های بزرگ در جهان دارند و از این ابزارها به منظور فریب افکار عمومی و نیز حمله به دشمنان خود بهره می‌گیرند. فرو رفتن پای تل آویو در باتلاق جنگ غزه و ناتوانی در مقابله با حزب الله، جنگ رسانه‌ای صهیونیست‌ها را تشدید کرد است.

 

بر این اساس، نشریه کشور انگلستان با عنوان تلگراف در جدیدترین گزارش خود ادعاهای کذبی علیه جنبش حزب الله مطرح کرده که این امر واکنش مقامات رسمی بیروت را به همراه داشت.

 

زیاد مکاری، وزیر اطلاع رسانی و ارتباطات لبنان امروز در واکنش به گزارش این نشریه اعلام کرد: ادعای تلگراف درباره اینکه حزب الله اقدام به ذخیره سازی تسلیحات خود در فرودگاه بین المللی بیروت می‌کند فاقد اعتبار بوده و دروغی بیش نیست.

 

وی افزود: ما به دلیل نگرانی از امنیت کشور و امنیت شهروندان و بازدیدکنندگان از لبنان این مقاله را محکوم کرده و آن را مغایر با اصول و اخلاق روزنامه نگاری می‌دانیم. ما امیدواریم تنها به تقبیح این گونه مقالات بی اعتبار بسنده نشده و مقاصد پشت پرده انتشار چنین مطالبی افشا شود.

 

این وزیر لبنانی از تمامی خبرنگاران بین المللی و داخلی خواست فردا صبح در فرودگاه بین المللی رفیق حریری بیروت حضور یابند تا به چشم خود به کذب بودن ادعاهای نشریه تلگراف انگلیس واقف شوند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار