پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

تاکنون تخلف انتخاباتی در کلان شهر تهران ثبت نشده است

رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: تاکنون تخلفی در حوزه چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در کلان شهر تهران ثبت نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حامد شایان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۳۸۵۰ شعبه اخذ رأی در تهران در نظر گرفته شده است که از این میان ۳۱۲ شعبه سیار هستند و از این طریق افرادی که در بیمارستان‌ها، کارخانجات و... امکان جابه‌جایی ندارند در انتخابات شرکت خواهند کرد.

 

وی با بیان اینکه جانمایی شعب اخذ رأی در شهر تهران انجام شده است، گفت: تعداد ۴۰ درصد شعب اخذ رأی در مساجد و ۶۰ درصد آن‌ها در اماکن دیگر به‌خصوص مدارس قرار دارند.

 

رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران ادامه داد: حدود یک سال است که برای تنظیم جانمایی شعب اخذ رأی اقدام کرده‌ایم تا در هر محله تهران شعبه اخذ رای قرار بگیرد و شرکت در انتخابات سهل‌تر باشد که در این‌ خصوص هم‌اکنون در تمامی محلات شعبه اخذ رای وجود دارد و با هماهنگی‌های انجام شده در هر منطقه یک پاتوق رأی اولی‌ها خواهیم داشت.

 

شایان با بیان اینکه در حال حاضر مشغول توزیع اقلام انتخاباتی برای شعب هستیم، افزود: ۱۸ ستاد منطقه در پایتخت داریم که در هر کدام از این موارد فرمانداری نماینده دارد؛ همچنین قریب به ۷۰ هزار نیرو به‌طور مستقیم اجرای فرایند انتخابات را بر عهده دارند که آموزش اعضای شعب اخذ رأی به طور کامل انجام شده است.

 

وی اضافه کرد: در هر شعبه اخذ رأی بسته به درجه‌بندی آن‌ها ۵، ۷ و ۹ عامل اجرایی، ۳ تا ۵ عامل نظارتی، نماینده فرماندار و افراد انتظامی مستقر است که این افراد در آنجا مستقر می‌شوند؛ همچنین در این دوره هر نامزد در شعب اخذ رای می‌تواند یک نماینده داشته باشند.

 

رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: همان‌طور که در انتخابات مجلس شورای اسلامی هیچ موضوع امنیتی و... گزارش نشد و انتخابات با امنیت کامل برگزار شد انتخابات ریاست‌جمهوری هم ان‌شاءالله در امنیت کامل برگزار می‌شود.

 

شایان بیان کرد: تعرفه‌های انتخابات چاپ شده و به دست ما رسیده است و کمبودی در این‌ خصوص نداریم و در فضای امن و در چارچوب نظم و قانون انتخابات و با حضور عوامل نظارتی توزیع خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه اعلام حمایت جایگاه‌های حقوقی از کاندیدا باید به طور رسمی اعلام شود در غیر این صورت اعلام آن تخلف است، گفت: تاکنون درخصوص تخلف ستاد کاندیدای انتخابات گزارشی اعلام نشده است.

 

رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: فعالیت عوامل اجرایی انتخابات در حوزه تبلیغات به نفع کاندیدای خاصی در راستای رعایت اصل بی‌طرفی و فعالیت کارمندان در زمان اداری تخلف است که در این‌ خصوص هم گزارش تخلفی به ما نرسیده است./ ایسنا

ارسال نظر