با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

واکنش تند حسن روشن به پیشنهاد ۴۰ میلیاردی ستاره استقلال

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: اگر آرش رضاوند پیشنهاد ۴۰ میلیاردی دارد خدا پدرش را بیامرزد و زودتر برود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن روشن در خصوص وضعیت این روزهای استقلال اظهار کرد: استقلال فعلا مربی خودش را انتخاب کرده و در حال یارگیری است اما من باز هم می گویوم مشکلات مثل پارسال است. هزار بار گفتم باز هم می گویم استقلال نیاز به کمیته فنی دارد و این نفرات باید روی ارقام بازیکنان یا حد آنها نظر بدهند.

وی افزود: الان هر چه می شنویم قیمت بازیکنان است. یکی می گوید ۴۰ میلیارد، یکی دیگر می گوید ۱۰۰ میلیارد. مگر می شود با بازیکنان این مدلی قرارداد بست؟ همه بازیکنان به هم نگاه می کنند و پشت سر هم می گویند چرا فلانی آنقدر گرفت، من هم همان رقم را می خواهم.

پیشکسوت استقلال افزود: نکونام باید صبر کند تا مدیریت و کمیته فنی که خودش هم عضو آن است مشخص شود.بعد از آن در مورد پرداختی به بازیکنان  و گرفتن آنها تصمیم گیری کند. این مدلی مطمئنا تیم یکدستی خواهد داشت نه اینکه یک بازیکن بگیرد ۵۰ میلیارد و یکی دیگر ۲۰ میلبارد. البته این را هم بگویم زمانی رایکوف در استقلال نظمی ایجاد کرد که هیچکس باور نمی کرد جواب بدهد ولی جواب داد.

روشن تاکید کرد: رایکوف گفت بازیکنان فیکس تیم ملی باید ۳۵ هزار تومان بگیرند، ذخیره های تیم ملی ۳۰ هزار تومان و بازیکنان غیر تیم ملی هم ۲۰ هزار تومان. همان زمان ناصر حجازی گفت ما می خواهیم خانه بخریم بیشتر بدهید که رایکوف گفت شما به شهباز بروید و ۶۵ هزار تومان بگیرید. حجازی و چند نفر از استقلال رفتند و اتفاقا رایکوف خوشحال شد که تیمش یکدست شده است.

وی در خصوص اینکه عنوان می شود آرش رضاوند پیشنهاد ۴۰ میلیارد تومانی از باشگاه های دیگر دارد و آیا اگر خودش مدیرعامل یک باشگاه بود چنین رقمی را به این بازیکن پرداخت می کرد یا خیر گفت: من؟ اصلا. اگر او این رقم را پیشنهاد دارد خدا پدرش را بیامرزد و زودتر برود. استقلال بازیکنی می خواهد که اول کیفیت بسیار خوبی داشته باشد و دوم اینکه برای پوشیدن پیراهن تیم پشت در منتظر بماند. به آن بازیکن می گویند عاشق استقلال و در سالهای بعد هر چه بگیرد نوش جانش.

 

بازیکن سابق تیم ملی ادامه داد: هر بازیکن باید به اندازه خودش پول بگیرد نه به اندازه بقیه. اگر مهرداد محمدی هم قرار است ۴۰ میلیارد بگیرد برایش زیاد است. برای همین بود که رایکوف تعیین کرده بود بازیکنان چقدر بگیرند و همان هم باعث موفقیتش شد. رضاوند هم بهتر است اول خودش را ثابت کند، مثلا یک مجتبی جباری بشود که از پایه های استقلال بالا آمد، بعدا بیاید و ۴۰ میلیارد قرارداد ببندد. البته کسی که می گوید او ۴۰ میلیارد می خواهد دلالش قوی است. او نصف این پول را هم خودش نمی گیرد چون با اینگونه رقم ها درصد دلال بالا می رود. استقلال و مدیرانش اگر می خواهند موفق شوند باید دست دلالان را قطع کنند. کسانی که بخواهند با جادوگری، دلالی و فساد مبارزه کنند همیشه مورد حمایت مردم هستند. به خدا که هواداران استقلال با معرفت هستند و اگر به آنها بگویید فلان بازیکن ستاره با دلالی می خواهد به استقلال بیاید قید او را هم می زنند.

روشن در خصوص اینکه توصیه اش به نکونام برای فصل آینده چیست گفت: من فقط به نکونام توصیه می کنم نیمکت تیمش را آرام کند. او باید صبرش را بیشتر کند. نکونام دقت کند که شان استقلال و نیمکت آن باید حتما حفظ شود و حواسش باشد همکارانش ب خاطر هر مساله ای اعتراض نکنند که این برای تیم بزرگ استقلال بد است./آنا

ارسال نظر
آخرین اخبار