نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

واکنش عضو هیئت رئیسه مجلس به محرمانه بودن اطلاعات مالی مسئولان

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بنابراین امکان ثبت اموال و دارایی های نمایندگان ،مقامات و مدیران بر اساس کُد رمز وجود ندارد و باید حقوق و دستمزد همه مدیران مسئولان و نمایندگان به صورت شفاف در سامانه ثبت حقوق و مزایا قرار گیرد تا امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی و عموم مردم فراهم باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 12
کد خبر: ۲۴۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: باید حقوق و دستمزد همه مدیران مسئولان و نمایندگان به صورت شفاف در سامانه ثبت حقوق و مزایا قرار گیرد تا امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی فراهم باشد.

 

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در مورد استقرار سامانه ثبت حقوق و مزایای نمایندگان در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه دولت مکلف بود در اولین سال اجرای برنامه، نسبت به راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایا اقدام کنند و تا کلیه پرداخت ها به مقامات و مسئولان و مدیران کلیه دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس در این سامانه ثبت شود.

 

وی تصریح کرد: طبق ماده ۲۹ قانون برنامه ششم باید امکان دسترسی به نهادهای نظارتی و عموم مردم به سامانه ثبت حقوق و مزایا فراهم باشد.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد :بنابراین امکان ثبت اموال و دارایی های نمایندگان ،مقامات و مدیران بر اساس کُد رمز وجود ندارد و باید حقوق و دستمزد همه مدیران مسئولان و نمایندگان به صورت شفاف در سامانه ثبت حقوق و مزایا قرار گیرد تا امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی و عموم مردم فراهم باشد.

 

وی تاکید کرد: مسئولان باید در این زمینه باید به مُرّ قانون عمل کنند نباید اطلاعات مالی مسئولان محرمانه بوده و با کد و رمز مشخص شود.

 

 اسدالله عباسی عضو هیئت رئیسه مجلس از پیشنهاد لاریجانی به سران قوا برای محرمانه ماندن اطلاعات مالی مسئولان خبر داد.

منبع: مهر

ارسال نظر