تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

هدف لاریجانی از سفر به بلگراد چیست؟

رئیس مجلس صبح امروز و پیش از ترک تهران به تشریح اهدافش پیرامون سفر به صربستان پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی صبح امروز و جهت حضور در نشست بین المجالس تهران را به مقصد بلگراد صربستان ترک نمود.

 

مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران، مسعود گودرزی نماینده مردم ممسنی، شهرام کوسه غراوی نماینده مردم مینودشت، محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و جلیل مختار نماینده مردم آبادان در این سفر رئیس مجلس را همراهی می‌کنند.

 

همچنین‌ معاون پارلمانی رییس‌جمهور و جمعی از نمایندگان با حضور در فرودگاه امام خمینی(ره) لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی را بدرقه کردند.

 

رئیس مجلس پیش از ترک تهران به تشریح اهدافش از سفر یاد شده پرداخت. لاریجانی گفت: نشست اتحادیه بین المجالس جهانی فرصتی است که با روسای پارلمان‌ها در زمینه‌های گوناگون از جمله مشکلات منطقه‌ای و بین المللی و همکاری دو جانبه در زمینه توسعه گفتگوها و همکاری‌های اقتصادی، صحبت شود.

 

رئیس مجلس با اشاره به اینکه این سفر شامل دو بخش است، افزود: بخشی از آن شامل حضور در این اجلاس با شرکت مجموعه مجالس کشورهای جهان و بخش دیگر شامل همکاری‌های دو جانبه پارلمانی کشورمان با صربستان است.

 

وی ادامه داد: این نشست جزو معدود اجلاس‌هایی است که مجالس جهان دور هم جمع می‌شوند و درباره موضوعات مهم بین المللی تصمیم گیری می‌کنند.

 

لاریجانی گفت: امور دیگری مربوط به زنان، جوانان و موضوعات گوناگون دیگری نیز هست که همکاران ما در آن جلسات شرکت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: همکاری‌های دو جانبه با کشور صربستان که روابط دوستانه‌ای با ما دارد همیشه مدّ نظر کشور ما بوده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صربستان در گذشته با ما روابط نزدیک داشت، گفت: پس از تحولات بالکان هم، صربستان روابط خود را با ما حفظ کرد و همچنین در مجامع بین المللی مشارکت نزدیکی با هم داشتیم.

 

لاریجانی اضافه کرد: از مدت‌ها پیش این بحث بود که مذاکرات درباره همکاری‌های دو کشور به ویژه توسعه همکاری‌های اقتصادی با صربستان را ساماندهی کنیم که بخش دوم کار مربوط به این قلمرو است.

 

وی گفت: طبعاً در این اجلاس، مجالی است که با روسای پارلمانی کشورهای مختلف گفتگوهایی داشته باشیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در شرایط فعلی که آمریکایی‌ها موجب به هم ریختگی در روابط بین المللی شدند، گفتگو با مسئولان کشورهای مختلف، هم از جهت روشنگری و هم از جهت همکاری‌های دو جانبه، موضوعیت دارد.

 

وی افزود: امیدواریم با حضور همکاران و تقسیم کاری که وجود دارد در این زمینه‌ها توفیق حاصل شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز برای شرکت در صد و چهل و یکمین نشست اتحادیه بین المجالس جهانی، در صدر یک هیات پارلمانی، عازم بلگراد پایتخت صربستان شد.

ارسال نظر