ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سازمان ملل: شرایط کاری امدادگران در غزه غیرقابل تحمل است

سازمان ملل: شرایط کاری امدادگران در غزه غیرقابل تحمل است سخنگوی دبیر کل سازمان ملل از شرایط اسفناک غزه برای امدادگران ابراز تأسف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل از شرایط اسفناک غزه برای امدادگران گلایه کرد.

 

بر این اساس، دوجاریک در جمع خبرنگاران گفت: ما از اسرائیل خواسته‌ایم که همکاری‌های موثرتری با گروه‌های امدادی در غزه داشته باشد و به سازمان ملل اجازه دهد تجهیزات امنیتی ضروری استفاده کند. همچنین درخواست ما از ارتش اسرائیل این است که روند امدادرسانی به مردم غزه را تسهیل کند.

 

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه عملیات‌های بشردوستانه در غزه بارها در تیررس عملیات ارتش اسرائیل قرار گرفته است. اکنون امدادرسانی در غزه خطرناک، و اگر صادقانه بخواهم بگویم به شدت غیرقابل تحمل شده است.

 

دوجاریک افزود: ما به طور روزانه اقدام به بررسی شرایط به منظور چگونگی توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه می‌کنیم. این اقدام در گام نخست برای امنیت کارکنان سازمان ملل و در گام بعدی برای امنیت دریافت کنندگان این کمک‌ها انجام می‌شود.

 

رژیم صهیونیستی بارها اقدام به بمباران اماکن توزیع کمک‌های امدادی به فلسطینیان و به خاک و خون کشیدن غیرنظامیان کرده است.

 

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که جنگ غزه آغاز شده است تاکنون ۲۷۳ امدادگر در این منطقه در بمباران نیروهای صهیونیست جان خود را از دست داده‌اند که ۱۹۳ تن از آنها عضو سازمان آن روا بوده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار